SRBI ĆE ISPUNITI PUTINOVU NAJVEĆU ŽELJU: Srpske GARDISTKINJE raspametiće predsednika Rusije na Crvenom trgu!

Ešalon Vojske Srbije koji će činiti 73 mladića i dve devojke - pripadnika garde, marširaće Crvenim trgom i oduševiti predsednika Rusije

  • 55

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin platiće sve troškove Vojske Srbije prilikom dolaska njenog ešalona u Moskvu na paradu povodom 70 godina od od pobede sovjetskog naroda u Velikom otadžbinskom ratu od 1941. do 1945. godine, saznaje Telegraf.rs, a na Crvenom trgu videće ešalon garde kojeg će činiti 73 mladića i dve devojke!

PUTIN PLAĆA SRBE DA DOĐU U MOSKVU: Predsednik Rusije finansira MARŠIRANJE srpske vojske na Crvenom trgu!

Predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, veoma je stalo da Vojska Srbije maršira na paradi 9. maja u Moskvi, te je tako izdao naređenje da se po srpske vojnike pošalje specijali avion ruske armije!

Putin izdao je naređenje da se za goste iz Srbije organizuje specijalni doček, a u šta je uključeno i slanje specijalnog aviona po gardiste Vojske Srbije.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić, AP Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić, AP

PUTINA ZAVELE SRPSKE GARDISTKINJE: Predsednik Rusije želi da SRPKINJE marširaju Crvenim trgom!

Kako saznaje Telegraf.rs pred Putinom u Moskvi i drugim liderima zemalja, a na Crvenom trgu marširaće najelitnije jedinice Vojske Srbije, kao i ešalon “garde” koja uvek zadivi svet svojim egzecirom – splet od stotinu najkomplikovanijih pokreta sa poluautomatskom puškom M59-66.

PUTIN OČARAN SRPSKOM VOJSKOM: Predsednik Rusije šalje avion ruske armije po GARDISTE iz Srbije!

Pripreme za nastup srpskih vojnika za učešće na vojnoj paradi u Moskvi 9. maja u punom su jeku, a ešalon od 73 mladića i dve devojke kojima je poverena ova misija uveliko se uvežbava za marširanje Crvenim trgom.

Kako za "Politiku" kaže Jovan Krivokapić, kapetan korvete, portparol Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, ovo je drugi put u novijoj istoriji da ovoliki broj pripadnika vojske učestvuje na vojnoj paradi u nekoj drugoj državi.

Na ovaj način Vojska Srbije ispuniće želju Vladimira Putina jer će se u sastavu njenog ešalona naći i prelepe gardiskinje koje su ga oduševile i ostavile bez daha na Vojnoj paradi u Beogradu.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanoje

    21. april 2015 | 17:49

    Jedva čekam početak parade.Amerikanci i ovi iz EU će izludeti od zavisti i pakosti.Tako je to kada su čovekomrzci i bogomrzci !

  • Gruzanin

    21. april 2015 | 17:30

    Ima li da neka agencija organizuje put u Moskvu, da sa bracom proslavimo zajednicku pobedu, prisetimo palih za slobodu, i upoznamo lepote najmocnije cerke Srbije - mile Rusije?

  • Leki

    21. april 2015 | 18:16

    Zivela Btatska Rusija, Zivela nasa Otadzbina Srbija! !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA