OVA SRPSKA GARDISTKINJA ZALUDELA JE PUTINA: Evo kako je pripadnica Vojske Srbije OČARALA RUSE! (FOTO)

Čim su se srpski vojnici pojavili na Crvenom trgu odmah su privukli pažnju svih prisutnih, a skoro svi ruski vojnici poželeli su da se slikaju sa dve gardistkinje Vojske Srbije

  • 20

Pripadnici Vojske Srbije koji će učestvovati na vojnoj paradi u Moskvi doputovali su u Rusiju i već su krenuli da uvežbavaju marš po Crvenom trgu, a odmah su pažnju svih prisutnih privukle prelepe srpske gardistkinje!

Čim su se srpski vojnici pojavili na Crvenom trgu odmah su privukli pažnju svih prisutnih, a skoro svi ruski vojnici poželeli su da se slikaju sa dve gardistkinje Vojske Srbije!

SRPSKI VOJNICI SA TRI PRSTA ZAPALILI INTERNET: Evo kako će MARŠIRATI Crvenim trgom i šta su poručili PUTINU! (FOTO)

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin platiće sve troškove Vojske Srbije prilikom dolaska njenog ešalona u Moskvu na paradu povodom 70 godina od od pobede sovjetskog naroda u Velikom otadžbinskom ratu od 1941. do 1945. godine, saznaje Telegraf.rs, a na Crvenom trgu videće ešalon garde kojeg će činiti 73 mladića i dve devojke!

Foto: Fejsbuk / Ministarstvo odbrane Foto: Fejsbuk / Ministarstvo odbrane

SRBI ĆE ISPUNITI PUTINOVU NAJVEĆU ŽELJU: Srpske GARDISTKINJE raspametiće predsednika Rusije na Crvenom trgu!

Kako saznaje naš portal Predsednik Rusije izrazio je želju da 9. maja u Moskvi na paradi Crvenim trgom marširaju gardistkinje Vojske Srbije, koje su ga ostavile bez daha.

PUTINA ZAVELE SRPSKE GARDISTKINJE: Predsednik Rusije želi da SRPKINJE marširaju Crvenim trgom!

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan(Đokov) Elezovic

    28. april 2015 | 23:47

    Braco srpski vojnici i ponosne srpkinje, ponosno koracajte bratskom zemljom, rame uz rame sa nasom bracom ruskim vitezovima.U pamet se braco Srbi,kud srljate u ralje onih koji su vas vjekovima unistavali, ne zele nas, a inace daleko im lijepa kuca. Koliko bi nas bilo danas Srba da nas nijesu kroz istoriju satirali, a mi opet zapeli pa u susret kao ovca vuku.Evo šanse ,vječite želje pravog srbina da se zbliži sa svojom bracom, ruskom bracom. A i vi brco Rusi, nemojte vise nikada dozvoliti da potekne srpska suza zbog terora srpskih krvopija, jer ste ih do sada samo brisali.To brate Putine, junače i viteže. NJET zapadnim krvopijama prodavcima lažne demokratije, haosa i stradanja, amerikancima i njihovim podrepačima.Braćo Rusi, prigrlite bracu pravoslavnu ma gdje dasu u svijetu da imaju moćnog brata zaštitnika

  • Раде

    28. april 2015 | 21:56

    Пуна подршка учешћу Војске Србије на паради у Москви. Браћа треба да буду заједно као што су кроз целу историју и била, никад на супротним странама бајонета!

  • Nusknvp

    28. april 2015 | 22:12

    Ma da, od toliko prelepih Ruskinja, bas su svi pozeleli da se slikaju sa nase dve..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA