OVOG ČOVEKA PODRŽAĆE CELA SRBIJA: Zbog REHABILITACIJE Draže skidao se go i pljuvao ČETNIKE I PARTIZANE! (FOTO)

Na rehabilitaciji Dragoljuba Mihailovića ispred Višeg suda u Beogradu, nije bilo incidenata, ali nije bilo ni potpuno mirno. Nisu svi mogli da se pomire sa ovim skupom i odlukom suda, evo šta je obeležilo rat ispred platoa Palate pravde

rehabilitacija Draža Mihailović, incident, Saša K. Foto: Milena Đorđević

Danas je rehabilitovan četnički vođa Dragoljub Draža Mihailović, pa je plato ispred Palate pravde u Beogradu, dok se čekala odluka, bio pun ljubitelja lika i dela vođe Ravnogorskog pokreta, ali i poštovalaca i sledbenika lika i dela Josipa Broza Tita. Tako se ispred zgrade suda odvijao pravi rat. Ipak sve ovo najteže je palo jednom beograđaninu koji je zbog odluke suda vređao sve prisutne, cepao sve sa sebe i skidao se go, a na kraju ga je policija odvela!

SRBIJA JE REHABILITOVALA DRAŽU: RAT četnika i partizana ispred suda - ORI SE: Tito ustašo i služili ste Hitleru! (FOTO)

Osim vulgarno - verbalnih prepucavanja dok se čekala odluka suda, nije bilo nikakvih fizičkih incidenata. Međutim, nije se na kraju sve završilo baš tako mirno, a za to se pobrinuo izvesni S. K.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

On je stao na sred platoa, okružen specijalnim policijskim jedinicama i vikao na preostale pripadnike četničkog i komunističkog pokreta. Bio je spreman da započne tuču.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

SUDIJA KOJI JE REHABILITOVAO DRAŽU: Četnici nisu oslobođeni krivice, NEOSUĐIVAN je samo Mihailović!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Šta je bre! Došli ste ovde da se bijete! Kako vas nije sramota! Šta je, šta me gledate, pi.k. jedne! - izbezumljeno je vikao izrevoltirani čovek dok je kidao sa sebe majicu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

ĐENERAL DRAŽA DOBIO RAT PROTIV KOMUNISTA: Srbija je REHABILITOVALA Dragoljuba Mihailovića, najvećeg neprijatelja Tita!

- Svi mi treba da budemo jedinstveni za ovu Srbiju, a ne da pravimo podele, majku vam ... - nastavio je da viče i  dobacio je jednom čoveku: - Šta je bre, šta me gledaš, dođi ovamo!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

AUTORSKI TEKST SRPSKOG KRALJA O ĐENERALU DRAŽI ZAPALIO JE SRBIJU: Čiča je JUNAK, on nije ZLOČINAC kao Pavelić! (FOTO)

Jedan policajac iz grupe je prišao da ga umiri, ali to mu nije uspelo, zatim su ga obuzdala nekoliko njih, i odveli do marice. Rasprava se nastavila i tamo, specijalci su ga umirili.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Zatim je S.K. go do pasa, lagano odšetao preko ulice i nestao ka Savi.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    14. maj 2015 | 17:49

    Ovo je pravi SRBIN! Brate najjaci si! U pravu je, retardirani umovi se bave pricom Draza-Tito! Mrzimo se medjusobno zbog budala! Bravo brate, bravo!

  • Boj

    14. maj 2015 | 17:51

    Potpuno je u pravu!

  • Realno

    14. maj 2015 | 19:57

    Ja sam generalno protiv komunista, a takodje mi se gade novokomponovani cetnici. Cetnici su bili kraljeva vojska a ne bradati alkosi ispred trafike ili krcme. Nije mi jasno sta rade ti ljudi danas ispred suda a radni dan je. Idite radite nesto, zaradite pare jer vam nece pasti s neba i bice vam svima bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA