HIT VIDEO: Tomislav Nikolić vozi KOMBAJN! Šokiraće vas koliko je pšenice požnjeo! (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nastavio je sa kampanjom "od vrata do vrata", a u sklopu te akcije posetio je Bečej gde je seo za volan kombajna i lično požnjeo jednu njivu

  • 14

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nastavio je sa kampanjom "od vrata do vrata" u kojoj bez najave posećuje mesta u Srbiji i u direktnom razgovoru sa običnim građanima pokušava da reši njihove probleme. Najnovija poseta predsednika bila je u Bečeju gde je Nikolić seo za volan kombajna i lično požnjeo jednu njivu.

Predsednik Nikolić posetio je opštinu Bečej i tom prilikom razgovarao je sa građanima ove opštine.

Pored toga Tomislav Nikolić je obišao i industrijsku zonu ovog mesta gde je posetio i neka od poljoprivrednih gazdinstva. Obišao je i radove na polju i lično požnjeo jednju njivu kombajnom.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Poseta Bečeju je deo predsednikovog obilaska Srbije i nije bila najavljena, a ovo je peti grad u Srbiji koji predsednik Nikolić obilazi bez pratnje medija i izjava.

Podsetimo Tomislav Nikolić je tako posetio i Negotin gde je tom prilikom obišao pijacu, prošetao Trgom i razgovarao sa građanima, a isto tako je bez najave ušao u jednu mesaru i razgovarao s vlasnikom iste.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

HIT VIDEO: Tomislav Nikolić BANUO u mesaru! ŠOKIRAĆE VAS šta ga je zanimalo! (FOTO) (VIDEO)

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA