SRBI SU GENOCIDAN NAROD I SRBIJA TO MORA DA PRIZNA! Ovo je najnovija MONSTRUOZNA rezolucija o Srebrenici iz Londona!

Velika Britanija podnela je Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija novu, šestu verziju rezolucije o Srebrenici, koja je još nepovoljnija za Srbiju

  • 90

Velika Britanija podnela je Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija novu, šestu verziju rezolucije o Srebrenici, prenosi RTS na svom sajtu i dodaje da je ta verzija nepovoljnija za Srbiju u odnosu na prethodni predlog.

Istovremeno RTS prenosi i da će ambasadori Saveta bezbednosti o tom dokumentu razgovarati na sednici koja je zakazana za utorak u 16 časova.

VUČIĆ ODBRUSIO PUTINU: Rusi stavite VETO na rezoluciju o Srebrenici ili Srbija dalje ide sama!

Po tom mediju, rezolucija je pooštrena u odnosu na prethodnu verziju u delu koji se odnosi na "negiranje genocida" i traži se od Srbije da ga prizna.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

ENGLEZI, NEĆETE ZGAZITI SRBIJU, POBEDIĆEMO VAS! Evo šta je Vučić poručio Velikoj Britaniji zbog Srebrenice!

I dadaje da se u rezoluciji više ne spominju imena Radovana Karadžica i Ratka Mladića kao odgovornih za ratne zlocine u Srebrenici, jer je sudski proces protiv njih u toku.

Prema najvi RTS dogovoren je i poseban format za rasravu u SB UN, "brifing" na kojem će svoja viđenja dogadaja u Srebrenici predstaviti zamenik šefa UN Jan Elijason i princ Zeid, visoki predstavnik UN za ljudska prava.

Posle toga, usledice komentari država članica, ali i šira rasprava, od koje je, unapred, odustala BiH, navedeno je na sajtu RTS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • никола

    7. jul 2015 | 07:58

    Срби су правдољубиви народ који се вековима бори за правду и истину. А ви и американци сте народ који кроз векове профитира на туђој муци и несрећи.

  • Boki

    7. jul 2015 | 08:40

    Mi smo narod dobre duse koji brzo oprasta i zaboravlja! Nekada je to vrlina, a u ovakvim slucajevima mana! Hrvati su sada u evropskoj uniji i poznati kao teski nacionalisti! Mozete svi da nas poljubite u SRPSKA DUPETA!

  • DH

    7. jul 2015 | 07:52

    Ovi englezi su bolesni za medalju..Ne zna se ko je genocidniji dal englezi,dal amerikanci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA