OVAJ IZETBEGOVIĆEV SPECIJALAC JE NAPAO VUČIĆA: Evo kako je okupio KRIMINALCE da KAMENUJU srpskog premijera! (FOTO)

Saradnik lidera Bošnjaka, Bakira Izetbegovića, Asim S., zadužen je za "poverljive poslove" odnosno veze sa sarajevskim podzemljem. On je, prema informacijama srpske službe bezbednosti, direktno učestvovao u napadu na srpskog premijera

  • 11

Glavni organizator napada na predsednika Vlade SrbijeAleksandra Vučića, je visoki funkcioner vladajuće bošnjačke Stranke demokratske akcije Asim S., a srpske službe bezbednosti imaju snimke i fotografije koje to dokazuju, saznanja su srpskih obaveštajnih službi.

ČOVEK U UNIFORMI GAĐAO PREMIJERA? Ovo je trenutak kada je Vučić pogođen kamenom u glavu! (VIDEO)

STROGO POVERLJIVO: Bakir Izetbegović dao ZELENO SVETLO svojim specijalcima za napad na VUČIĆA!

Prema tim informacijama, Asim je saradnik lidera Bošnjaka, Bakira Izetbegovića, a za incident u Srebrenici okupio je grupu kriminlaca koja je bliska Naseru Oriću, koga Beograd traži zbog ratnih zločina nad Srbima. Srpske službe bezbednosti imaju i snimke i fotografije iz Srebrenice koje dokazuju da je Asim S. i direktno učestvovao u napadu na Vučića.

Printskrin: YouTube/clsman89 Printskrin: YouTube/clsman89

Na jednoj od njih se vidi kako on, obučen u vojnu uniformu i sa beretkom na glavi, baca kamenicu na delegaciju i Vučića. Na drugoj fotografiji Asim S. je snimljen pre početka obeležavanja godišnjice zločina u Srebrenici.

Prema ovim informacijama Asim S. je u stranci zadužen za "poverljive poslove", odnosno veze sa sarajevskim podzemljem. Do ulaska u politiku sarađivao je i sa nekadašnjim vođom kriminala u Sarajevu Ramizom Delalićem Ćelom, koji je 2007. godine ubijen u Sarajevu. U ubistvo Ćele navodno je bio umešen i Naser Keljmendi sa Kosova, ali i mnogo uticajnih ljudi u BiH.

Printskrin: HRT Printskrin: HRT

Asim S. na svojim profilima na društvenim mrežama sam navodi da je tokom rata bio dobrovoljac Vojske BiH (u čijoj je uniformi i bio u Srebrenici) i da je dva puta ranjavan.

Printskrin: Srbija Press Printskrin: Srbija Press

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana яяя

    13. jul 2015 | 17:33

    Ovde je prste umesao direktno Zapad, da se razimemo, Izetbegoviceva politika steti odnosima u regionu, niti mi se taj covek dopada, niti mi je nacin na koji on vodi polilitiku, ni najmanje jasan, niti ga cak ni sami Bosnjaci, bar ne oni koje ja poznajem podrzavaju, ali, u to da bi on sam sebe bas toliko obrukao pred ostatkom sveta, bas ne verujem. Da mrzi svakog Srbina po naosob iz dna duse, to se iz svake njegove reci upucene nama jasno vidi, to da bi se narod sa obe strane da nije njegove politike lakse pomirio i to je jasno, ali kada sam tamo videle (de)bila klintona, meni je krivac bio ocigledan. Ovo je samo dokaz koliko je ljudima lako manipulisati, izgleda da zapadu nije bilo dosta ni Srpske ni Bosnjacke krvi, i da su ozedneli ponovo.

  • Darko

    13. jul 2015 | 20:08

    Ja kasnog specijalca kakvi su ostali kad je on ovakav

  • miki

    13. jul 2015 | 18:41

    Uzalud vam trud sviraci za drugog su dunje zute...Citajte pojedine novine u izdanju federacije pa izvucite zakljucak.Neko nas zavadja he he.. mrznja nekoliko stotina godina,primitivizam i kriminalci su plodno tlo za razno razne mutivode koji koriste ovakvu zalosnu situaciju da pribave politicke poene.Naser oric i Alija su prodali taj narod radi jedinstvene bosne....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA