Babić: Vlada Srbije NESEBIČNO pomaže MIGRANTIMA i brine o njima

- Migrantima je u Srbiji obezbeđen zdravstveni pregled, lekovi i hrana i voda i sve neophodne potrepštine. Tim ljudima je obezbeđena bezbednost… - rekao je šef poslaničke grupe SNS

  • 0

Šef poslaničke grupe SNS, Zoran Babić, rekao je da 90 odsto troškova za zbrinjavanje migranata, koji se nalaze na teritoriji Srbije, pokriva vlada i da je zlonamerno zatvarati oči pred onim što država radi da pomogne tim ljudima.

- Migrantima je u Srbiji obezbeđen zdravstveni pregled, lekovi i hrana i voda i sve neophodne potrepštine. Tim ljudima je obezbeđena bezbednost… Tokom cele migrantske krize nije se desio nijedan incident - rekao je Babić.

SRPSKI POLITIČARI U ULOZI NADE MACURE: Evo šta vam savetuju KAKO DA PREŽIVITE PAKAO u Srbiji!

On je podsetio da je Vlada Srbije organizovala prihvatni centar u Preševu i da je taj centar obišao i premijer Aleksandar Vučić sa ministrima u Vladi.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Babić je istakao da se u izveštajima UNHCR-a ističe agilnost i kvalitet odnosa Vlade Srbije prema migrantima i dodao da pohvale za odnos države prema njima stižu i od samih migranata i da niko od njih nije doživeo neprijatnost.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA