SRBIJA NEĆE BITI ALBANSKA, NE DAM IM DA S PARAMA OD DROGE KUPE TERAZIJE: Ovako je govorio Zoran Đinđić o Kosovu! (VIDEO)

- Srbija neće dozvoliti da Albanci dođu i kupe svojim novcem od droge Terazije, Elektroprivredu. Tu stavljamo tačku - rekao je Zoran Đinđić

  • 30

Vlasti Prištine žele da tzv. Republika Kosovo bude primljena u UNESKO, Srbija i njen šef diplomatije Ivica Dačić uputili su oštro pismo generalnom sekretaru UN Ban Kimunu, a Telegraf.rs vas podseća kakvo je viđenje o ovom problemu imao ubijeni premijer Srbije Zoran Đinđić!

KOSOVO JE SRBIJA! ORI SE U UJEDINJENIM NACIJAMA: Ovo pismo Srbije Ban Kimunu ZAPALILO je Njujork i UNESKO!

- To što Srbi ne mogu da odu i popiju kafu u Prištini ili Prizrenu, to su sporedni incidenti. Srbija neće dozvoliti da Albanci dođu i kupe svojim novcem od droge Terazije, elektroprivredu. Tu stavljamo tačku. Tražimo da se pitanje učešća države Srbije na KiM međunarodno reši. Pa neka onda SB UN jasno kaže Srbija nema nikakva prava i Kosovo je nezavisno - rekao je Đinđić.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Podsetimo, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pisao je generalnom sekretaru UN Ban Kimunu povodom namere Kosova i Metohije da postane članica Uneska.

U pismu, piše da Srbija nije promenila svoju poziciju u odnosu na status Pokrajine, iako se suočava sa zahtevima i nastojanjima Prištine da se uključi u rad međunarodnih organizacija izvan konteksta dogovora o regionalnom predstavljanju i saradnji.

Šta je sve ubijeni premijer Srbije rekao o Kosovu pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremac

    27. jul 2015 | 19:46

    Nikad vise politacara u srbiji kao sto je zoran bio.svi ga kopiraju ali ni za mali prst mu nisu

  • Савица

    27. jul 2015 | 19:42

    ПОСЛЕ ПЕТОГ ОКТОБРА ИЗ ЗАТВОРА У БЕОГРАДУ ЈЕ ОН И ТА ВЛАДА ПУСТИЛА НА СЛОБОДУ СВЕ ШИПТАРСКЕ ЗАТВОРЕНИКЕ И ТЕРОРИСТЕ. СВЕ ОСТАЛО ЈЕ ЊЕГОВО НАКЛАПАЊЕ.

  • Pavle Šumadinac

    27. jul 2015 | 21:11

    Da...ali...''kasno marko na kosovo stiže...'' Slažem se da je nažalost 7-8 meseci pre tragičnog kraja počeo da se nacionalno izjašnjava ali tek kad je shvatio da svetski moćnici nisu zbog dolaska DOS-a na vlast pomagali i njega i sve nego zbog svojih interesa...i nažalost mislim da je taj zaokret u njegovoj nacionalnoj politici dosta doprineo da se sve završi tako kako je bilo...!!? A Kosovo i Metohija je duhovna kolevka srpstva i kad tad biće ponovo pod punom kontrolom Srbije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA