Stefanović: Prioritet Srbije je istraga svih zločina nad Srbima na Kosovu!

- Srbija će, kada je reč o našoj južnoj pokrajini, insistirati da se svi dogovori iz Brisela do kraja sprovedu. To je prioritet rada Republike Srbije u narednom periodu - kaže ministar policije Srbije

  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, je povodom rasprave u kosovskoj skupštini o ustavnim amandmanima čije će usvajanje omogućiti formiranje Specijalnog suda za ratne zločine OVK, istakao da je Republici Srbiji prioritet istraga svih zločina nad Srbima.

- Srbija će, kada je reč o našoj južnoj pokrajini, insistirati da se svi dogovori iz Brisela do kraja sprovedu. To je prioritet rada Republike Srbije u narednom periodu, a istraga svih zločina nad Srbima je svakako jedan od naših prioriteta - rekao je on.

ŽALOSNO JE ŠTO HRVATI SLAVE OLUJU, ONI SU TADA BRUTALNO UBIJALI SRBE: Šokiraće vas izjava BRITANSKOG POLITIČARA

Stefanović je istakao da je za Srbiju veoma važno da se sprovede Briselski sporazum, da se primeni ono što je postignuto, a tiče se Zajednice srpskih opština i drugih delova sporazuma koji obezbeđuju sigurnost i opstanak Srba na Kosovu i Metohiji.

Ministar je rekao i da mu je žao što prištinska strana nije uvek spremna da izađe u susret i ispuni ono što je sama obećala, na šta se sama obavezala i često pokušava od toga da pobegne.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. avgust 2015 | 15:10

    Pa kreni onda od svog dvorista i Covica jer je ojadio srbe dole. Nikada ova zemlja nece biti pravna i cista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA