VALTER BRANI DAČIĆA: Evo kako je Bata Živojinović oduševio socijaliste! (FOTO)

Legendarni srpski glumac, i bivši poslanik SPS, pokazao je koliko se voli partija, i došao u invalidskim kolicama na Glavni odbor socijalista

  • 0

Na jučerašnjem Glavnom odboru SPS-a, izbor rukovodstva partije, zasenio je, na trenutak, jedan drugi događaj, pojava velikana srpskog glumišta i bivšeg poslanika socijalista, Velimira Bate Živojinovića. Glumačka legenda se ne predaje, došao je u invalidskim kolicima na sednicu, i potpuno oduševio sve prisutne.

Stranačke kolege su veoma emotivno pozdravile dolazak Živojinovića, koji je na sednici izabran za člana Galvnog odbora stranke. Bata Živojinović je pokazao da kada se neko voli, da problem nisu ni godine, ni poljuljano zdravstveno stanje, već volja za životom i radom. A njegove stranačke kolege pozdravile su ga ovacijama i dugim aplauzom.

KADA JE TEŠKO - ZAGRAĐANIN: Evo zašto je on Dačićeva OSOBA OD POVERENJA! (FOTO)

Podsetimo, juče su u SPS-u izabrani novi potpredsednici stranke Branko Ružić, Aleksandar Antić, Slavica Đukić Dejanović, Žarko Obradović i Predrag Marković. Za predsednika Izvršnog odbora izabrana je Diana Vukomanović, a novi šef poslaničkog kluba SPS je Ðorđe Milićević.

U Glavni odbor su kooptirani Nikola Šainović i Velimir Bata Živojinović, koji je sednici prisustvovao u kolicima, dok je u Predsedništvo kooptiran Petar Škundrić.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Za počasnog predsednika SPS izabran je Milutin Mrkonjić.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA