DAČIĆ PORUČIO KOLINDI GRABAR KITAROVIĆ: Sramota je da HRVATI toliko MRZE Srbiju!

- U toku je takmičenje ko će to brutalnije da uradi uoči izbora, jer to tumače kao predizborni plus. Njihova je teorija da je dobar Hrvat samo onaj koji mrzi Srbiju. To je sramotno i žalosno u isto vreme i to u državi koja je članica EU - kaže šef srpske diplomatije

  • 69

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović ocenila je juče u Jajcu da se u Hrvatskoj i BiH vodio "krvavi rat" koji je "prouzrokovala veliko srpska politika" bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića!

Predsednica Hrvatske je izrazila žaljenje za svakom nevinom žrtvom bez obzira na nacionalnost.

- Čestitam svima 20. godišnjicu vojno-policijske operacije "Maestral" i oslobađanje hrvatskog kraljevskog grada Jajca - rekla je Kolinda Grabar Kitarović.

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić kaže da hrvatski zvaničnici koriste svaku priliku da napadnu Srbiju.

- U toku je takmičenje ko će to brutalnije da uradi uoči izbora, jer to tumače kao predizborni plus. Njihova je teorija da je dobar Hrvat samo onaj koji mrzi Srbiju. To je sramotno i žalosno u isto vreme i to u državi koja je članica EU - kaže Ivica Dačić za Kurir!

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    14. septembar 2015 | 09:23

    Žalosno je,što je predsednica Kitarović i pobedila na izborima i opstat' će na položaju zahvaljujući mržnji Hrvata prema Srpskom narodu!

  • ljubo

    14. septembar 2015 | 10:09

    Kad Hrvatima ponestane Srba, kad vise ne budu mogli lagati kako Su oni branioci a mi agresori, kad se razotkriju lazi o velikoj Srbiji ( Koju niko nije Ni pravio) tad ce se iskrviti izmedju sebe. To je prokletstvo na tom narodu

  • Buuuuhaahaha

    14. septembar 2015 | 10:19

    Hrvatski kraljevski grad ...hahaha pa ima li kraja ovome ....hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA