60.000 EVRA ZA NJEGUŠKI PRŠUT, SUVI VRAT I DIMLJENU SLANINU! Evo šta sve NA POSLU jedu srpski političari!

Izgleda da je dimljena slaninica omiljena našim državnicima, jer je naručeno čak 1.800 kilograma ovog mesa, dok odmah za njim sledi dimljeni svinjski vrat 1.400kilograma. Naručeno je i 1.000 kilograma dimljenih rebara i 900 kilograma suve pršute

  • 22

Za potrebe državnih funkcionera Uprava za zajedničke poslove državnih organa kupila je devet tona najkvalitetnijih suhomesnatih proizvoda, i na sve to potrošila iz državne kase ni manje, ni više, nego 7.411.800 dinara, a ukoliko vam je lakše, to je oko 60.000 evra.

Ona stara pesma "Al' se nekad dobro jelo" i dana danas važi za državne funkcionere, jer će stomake puniti njeguškom pršutom, pečenicama, suvim vratom, dimljenom slaninom...

HRANE SE KAO KRALJEVI, A PLAĆAJU KAO SIROTINJA: Ovo je OBROK koji jedu srpski poslanici, a KOŠTA SAMO 97 DINARA! (FOTO)

POLITIČARI KRKAJU, BOLESNICI GLADUJU: Evo šta se jede u skupštini, a šta u bolnicama! (FOTO)

Foto: Tanjug / Sava Radovanović Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Ova hrana služiće se u restoranima u Nemanjinoj 11 i 22-24, u Skupštini Srbije, na Andrićevom vencu, ali i u Klubu poslanika u Tolstojevoj. S obzirom na to da je poznato kakve su cene u ovim restoranima, Telegraf.rs je o tome pisao, ministri i poslanici hraniće se skoro za džabe (u odnosu na njihove plate), kvalitetnim mesom, na račun građana Srbije.

Šta će sve jesti?

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Izgleda da je dimljena slaninica omiljena našim državnicima, jer je naručeno čak 1.800 kilograma ovog mesa, dok odmah za njim sledi dimljeni svinjski vrat 1.400kilograma. Naručeno je i 1.000 kilograma dimljenih rebara i 900 kilograma suve pršute.

OVO JE SALATA "ALEKSANDAR" I KOŠTA SAMO 150 DINARA: Probali smo NAJNOVIJI specijalitet u Skupštini Srbije!

U državnim restoranima ješće se i čvarci, naručeno je 200 kilograma, dimljeni juneći ramstek 500 kilograma i naručeno je još 350 kilograma suvog svinjskog vrata.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

U Upravi za zajedničke polsove republičkih organa kažu da devet tona đakonija nije mnogo i da je to planirano na osnovu prošlogodišnjih potreba.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA