SNS OSUDIO MEDIJSKU KAMPANJU PROTIV VUČIĆA: Ovo su potezi očajnika!

- Medijska hajka pokrenuta protiv srpskog premijera neće umanjiti poverenje koje srpski narod na Kosovu i Metohiji ima u SNS i njega, koji je eklatantan primer čoveka kojem su istina i pravda glavni pokretači u radu - rekao je član Izvršnog odbora naprednjaka na Kosovu i Metohiji

  • 53

Veliki broj opštinskih i pokrajinskih odbora i funkcionera SNS oglasio se danas saopštenjima, kojima osuđuje pokušaje diskreditovanja premijera Aleksandra Vučića, uz ocenu da je reč o pokušaju destabilizacije Srbije.

Pokrajinski odbor SNS Kosova i Metohije istovremeno ističe da pruža punu podršku predsedniku srpske vlade u borbi za istinu, očuvanje celovitosti i stabilnosti Srbije i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

VUČIĆEVA BEZBEDNOST UGROŽENA: Premijera čuvaju profesionalci!

- Medijska hajka pokrenuta protiv srpskog premijera neće umanjiti poverenje koje srpski narod na Kosovu i Metohiji ima u SNS i njega, koji je eklatantan primer čoveka kojem su istina i pravda glavni pokretači u radu. Bespredmetno je polemisati o naporima koje srpski premijer ulaže u očuvanje celovitosti i prosperiteta cele Srbije i samo oni koji ne misle dobro Srbiji i srpskom narodu na Kosovu i Metohiji mogu verovati u iznete laži tabloida, kojima su lični interesi uvek bili važniji od nacionalnog jedinstva - poručio je u ime naprednjaka KiM, član Izvšnog odbora SNS-a Vladeta Kostić.

VUČIĆA NAPADAJU KRIMINALNO-TAJKUNSKI KRUGOVI! Naprednjaci iz Skupštine Beograda uz premijera Srbije

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Potpredsednik Izvrsnog odbora SNS i narodni poslanik Aleksandar Jovičić ukazao je da rezultati vlade i njenog predsednika, koji su jasni i nesporni, nekome očigledno ne odgovaraju i da će zato učiniti sve da Srbiju destabilizuju.

- Fabrikovanje afera, stvaranje atmosfere linča, neprestana medijska hajka, i na kraju ljudi sa sumnjivom prošlošću i vojnom obukom koji uhode porodicu premijera - sve su to, kako navodi, potezi očajnika koji su nepredvidivi, opasni i nemaju granicu.

Građani Srbije, kako kaže, neće dozvoliti da njihovu volju prekrajaju "mračni krugovi tajkuna i mafijaša" i da im oduzimaju budućnost, samo da bi mogli da pljačkom nastave da pune svoje džepove.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić (SNS) ocenjuje da odgovorna politika koju vodi premijer ocigledno ne odgovara nekim interesnim grupama koje žele da destabilizuju Srbiju.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Obračun sa korupcijom i kriminalom, borba za izalzak zemlje iz krize, foiannsijska stabiliazcija, dolazak stranih investitora, samo su neki od razloga koji smetaju organizatorima napada , onima koji anšu zemlju žele da vrate unazad - kaže se u saopštenju predsednika vodžovačke opštine.

Odbornička grupa SNS u Skupštini grada Beograda pozvala je nadležne institucije da reaguju na napade na premijera i da organizatore pokušaja destabilizacije zemlje privedu pravdi.

Hajku protiv premijera, kako navode, vode političko-tajkunski krugovi, isti oni protiv kojih se on i Vlada bespoštedno bore, kojima smeta što je Srbija sada uređena zemlja, što niko nije iznad zakona, što država i njene institucije imaju snage da se bore protiv kriminala i korupcije.

Gradski odbor SNS u Subotici ukazao je da su "aktuelni političko-mafijaški pokušaji" rušenja premijera Vučića samo još jedna u nizu konstruisanih afera, osmišljenih sa ciljem da se premijer kompromituje.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Subotički naprednjaci navode da je premijer i pored neutemeljenih i lažnih optužbi pokazao da poštuje građane i institucije i da su pred zakonom svi jednaki.

- Srbija mora da reaguje kao pravna država na pokušaje njene destabilizacije, koji nisu u interesu naše zemlje i građana, jer su nastupili upravo u trenutku kada napredujemo na evropskom putu i stabilan smo partner u održavanju regionalne stabilnosti - kažu u Gradskom odboru SNS u Subotici.

- Kao odbornik Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda šokiran sam hajkom na predsednika Vlade Aleksandra Vučića, koju vode političko-tajkunski krugovi. Isti oni protiv kojih se premijer i Vlada bespoštedno bore. Oni krugovi kojima smeta što je Srbija sada uređena zemlja, što niko nije iznad zakona, što država i njene institucije imaju snage da se bore protiv kriminala i korupcije. Pozivam nadležne institucije da reaguju na ovakve napade i da organizatore pokušaja destabilizacije zemlje privedu pravdi. Odbornička grupa Srpske napedne stranke u Skupštini grada Beograda pruža podršku Aleksandru Vučiću zato što je spreman da gradi bolju budućnost za sve građane i Beograda i Srbije - navodi se u saopštenju Nemanje Manjka, odbornika SNS u Skupštini Beograda.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA