VUČIĆ ĆE DOBITI POVERENJE DA RASPIŠE IZBORE KAD ŽELI! Evo šta Maja Gojković kaže o zasedanju GO naprednjaka

- Ne sumnjam da će predsednik SNS danas dobiti poverenje na GO i da će mu biti data mogućnost da odluči o tome da li su potrebni izbori na republičkom nivou. Sigurno će odluka biti doneti u intresu građana - kaže Gojković

  • 8

Predsednica Skupštine Srbije i članica Predsedništva SNS Maja Gojković očekuje da će premijer i lider te stranke Aleksandar Vučić danas dobiti poverenje na Glavnom odboru SNS za odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.

(UŽIVO) DAN D ZA SRBIJU - ZASEDA VRH NAPREDNJAKA! SNS daje ZELENO SVETLO Vučiću da raspiše izbore

- Ne sumnjam da će predsednik SNS danas dobiti poverenje na GO i da će mu biti data mogućnost da odluči o tome da li su potrebni izbori na republičkom nivou. Sigurno će odluka biti doneti u intresu građana - rekla je Gojković za TV Pink.

Ona je istakla da održavanje vanrednih parlamentarnih izbora na republičkom nivou ne bi poskupelo izborni ciklus, "jer je to samo još jedan odštamapani listić koji treba zaokružiti", pored lokalnih izbore u opštinama i gradovima u Srbji i pokrajinskih u Vojvodini.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Gojković je kazala da je jedan od najvažnijih faktora koji će uticati na odluku da li će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori u Srbiji, a o čemu će danas razmatrati i GO SNS - da li će oni na kraće vreme usporilo sprovođenje ekonomskeih reformi.

Iz SNS je najavljeno da će predsednik stranke i premijer Vučić zatražiti od većine članova GO da u periodu i pre Skupštine SNS, zakazane za 13. februar, ima pravo da donese odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • respectorim

    17. januar 2016 | 10:10

    Ajd' pomozi dragi boze da se resimo i ovih naprednih psihopata i lazova....! Znam samo jedno, u politici samo takvi mogu da odigraju za narod, u ovom slucaju da raspisu izbore, za sebe "samoubilacke" izbore. Normalni, naravno, nikad to ne bi uradili, vec bi odigrali za sebe. Ovde govorim o politici kao profesiji pokvarenjastva...

  • Zoki

    17. januar 2016 | 10:44

    Majo autobuska stanica ti je jos prazna i zapustena! Toliko o tvojoj vladavini,umesto da se pokrijes usima i cutis!

  • Nikolas

    17. januar 2016 | 10:06

    PO DIKTATU ZAPADNIH AMBASADA ODRZACE SE IZBORI I TROSITI NARODNE PARE .UDOVOLJAVA SE NEPRIJATELJIMA SRBIJE I SRBA A GDE SU RADNA OBECANA MESTA ZA MLADE??!! SRBIJA SE PRAZNI ODOSE MLADI -OVO JE KATAKLIZMA JAD I ZALOST -PUT U EU JE PONOR I PROPAST SRBA!! !!SRBIJA IMA PERSPEKTIVU I TREBA DA SE ODMAH OKRENE BRIKSU A NE DA GUBI DECENIJE!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA