Vučić zatražio ODLAGANJE IZBORNE SKUPŠTINE naprednjaka!

- Želim da se skupština stranke odloži kako, u slučaju loših rezultata na izborima, ne bih bio na teretu stranke u godinama koje predstoje i da članovi dobiju mogućnost da izaberu drugog predsednika i drugi tim - objasnio je Vučić

Lider SNS i premijer Aleksandar Vučić danas je, nakon odluke da se ide na vanredne parlamentarne izbore zajedno s lokalnim i pokrajinskim, zamolio članove stranke da se izborna skupština odloži za 21. maj, umesto da bude održana 13. februara, kako je bilo planirano.

(UŽIVO) DAN D ZA SRBIJU - ZASEDA VRH NAPREDNJAKA! Vučić doneo odluku - RASPISUJU SE IZBORI

- Želim da se skupština stranke odloži kako, u slučaju loših rezultata na izborima, ne bih bio na teretu stranke u godinama koje predstoje i da članovi dobiju mogućnost da izaberu drugog predsednika i drugi tim - objasnio je Vučić.

VUČIĆ PRELOMIO - SRBIJA IDE NA IZBORE! Premijer odlučio da Srbi vanredno izađu na BIRALIŠTA

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Izbori pred nama biće veoma teški, dodao je i upozorio stranačke kolege da ne potcenjuju protivnika i da se ne plaše ničega.

"Potceniti protivnika pred izbore je glupost, kao što je i podlost potcenjivati ih posle izbora. Ne smemo da uradimo ni jedno ni drugo i moramo da pobedimo ogromnom voljom, snagom za budućnost", naglasio je Vučić.

Istakavši da će svaka odluka SNS morati da se rukovodi pre svega onim što je dobro za Srbiju, Vučić je poručio: "Vodite poštenu, ozbiljnu i odgovornu kampanju, a građani Srbije umeće da izaberu".

Članovi SNS treba da izađu pred građane i prikažu svoju snagu, volju, čisto srce i obraz, a ljudi će to umeti da prepoznaju, rekao je Vučić.

"Hrabro u budućnost, nove promene, Srbija ide nared i Srbiju na takvom putu ka budućnosti niko ne može da zaustavi", zaključio je Vučić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    17. januar 2016 | 15:08

    Vučić uživa veliku poršku naroda.Bez njega SNS ne bi bila ono što jeste...Pošten, istrajan, odgovoran, interes Srbije mu je naprvom mestu. Lično mislim da je bez konkurencije!

  • Pera

    17. januar 2016 | 15:17

    Sasvim ispravna odluka.

  • Jeki

    17. januar 2016 | 14:43

    Pametna odluka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA