ČUVENI SLOBIN TELOHRANITELJ NA APARATIMA: Lekari se Senti bore za život!

Milenković je nedavno hitno primljen u bolnicu zbog upale pluća koja se zakomplikovala i zbog koje je čak morao da bude stavljen na aparate za disanje

  • 38

Penzionisani policijski general Senta Milenković, dugogodišnji telohranitelj Slobodana Miloševića, u kritičnom je zdravstvenom stanju i bori se za život u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović".

Senta Milenković: Nisam Dačićev telohranitelj, ja sam u penziji!

Milenković je nedavno hitno primljen u bolnicu zbog upale pluća koja se zakomplikovala i zbog koje je čak morao da bude stavljen na aparate za disanje.

Doktori sa kojima su razgovarali novinari "Informera" kažu da je prerano govoriti o konačnom ishodu životne drame legendarnog Miloševićevog telohranitelja.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

- Milenković je u teškom stanju i lekari se bukvalno bore za njegov život! Pre nekog vremena imao je tešku upalu pluća i delovalo je da se oporavio, ali se onda ponovo sve iskomplikovalo. Koliko je ozbiljna situacija najboje govori podatak da Senta u nekim trneucima ne može sam da diše i da mora da bude priključen na aparate! Prava je sreća što je reč o snažnom čoveku, bivšem džudisti, koji je uvek zdravo živeo - ispričao je anonimni izvor iz te medicinske ustanove .

Senta je punih 11 godina bio Miloševićev prvi pratilac i njegova verna senka. Javnost ga je prvi put zapazila na epskom mitingu na Gazimestanu 1989. godine, kada je stajao iza Slobe s rukom na pištolju koji je virio ispod sakoa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    11. februar 2016 | 00:19

    Zelim ti brz oporavak legendo

  • Alexa

    11. februar 2016 | 07:12

    Svaka mu cast kako coveku i profesionalcu! Obavljao je svoj posao kao veran i lojalan vojnik, ma koga cuvao, da li Slobu ili neku drugu licnost. Zelim mu brz oporavak!

  • ana

    11. februar 2016 | 00:28

    jos kazu da nam ne daju antibiotike. Šta da rade starci kad ovog pokosi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA