ZA KOGA ĆETE GLASATI NA IZBORIMA? Evo šta kažu NAJNOVIJA ISTRAŽIVANJA kome ide glas penzionera, studenata i nezaposlenih

Kakav je profil birača određenih političkih stranaka? Koji sloj društva podržava neku opciju? Koliko je obrazovan glasač SNS-a, a koliko demokratskog korpusa, ili Šešeljevih radikala? Evo odgovora na ova pitanja, ali i na još neka koje muče Srbiju

Vanredni parlamentarni izbori u Srbiji trebalo bi da se održe 24. aprila na CVETNU NEDELJU, a već su krenula istraživanja sa temom koja politička opcija ima najviše podrške u narodu. Nedeljnik u najnovijem broju donosi zanimljivo istraživanje koje je uradio CeSID. Evo ko će po ovim podacima dobiti najveće poverenje građana Srbije!

IZBORI U SRBIJI NA CVETI?! Evo šta se Srbima dogodilo kada su glasali na JOVANJDAN I ĐURĐEVDAN (VIDEO)

Kakav je profil birača određenih političkih stranaka? Koji sloj društva podržava neku opciju? Koliko je obrazovan glasač SNS-a, a koliko demokratskog korpusa, ili Šešeljevih radikala? Kojoj partiji su najbliži ateisti, a kojoj nacionalisti? Koliko ima neodlučnih, mogućih  apstinenata? Nedeljnik prenosi poslednje istraživanje CeSID-a koje daje odgo vore upravo na ta pitanja.

ZA KOGA ĆETE GLASATI NA CVETI? Ovo PROROČANSTVO iz HOROSKOPA o vanrednim izborima zapalilo je Srbiju!

Foto: Nedeljnik Foto: Nedeljnik

Kandidat za PREDSEDNIKA AMERIKE kopirao Vučića i POBEDIO! (FOTO)

Često smo imali prilike da čujemo verbalni rat srpskih političara, kako za jednu opciju glasaju penzioneri, za drugu mladi, za treće samo žene. Najnovije istraživanje se odnosi i na ova pitanja, a evo rezultata:

Foto: Nedeljnik Foto: Nedeljnik

Srbija je zemlja puna različitosti, a to je i slučaj kada su u pitanju nacionalnosti, što je čini i najlepšom u Evropi, a evo za koga će glasati oni anacionalni i kome će svoj glas dati oni nacionalni birači:

Foto: Nedeljnik Foto: Nedeljnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaroslav

    14. februar 2016 | 20:04

    SNS ce imati ubedljivo najvecu podrsku jer dosledno sprovode reforme koje ce obezbediti oporavak Srbije.

  • Camelia

    14. februar 2016 | 19:39

    Glasam za one koji su supeli da spasu Srrbiju i koji će mi omogućiti bolji život, a to jedino može SNS!

  • Mladja

    14. februar 2016 | 19:58

    Dabome da ce SNS da odnese glasove vecine. Premijer Vucic se zalaze da kroz koju godini Srbija bude ugodna za zivljenje, takav ugodan zivot nece odgovarati zutoj bandi, jer nece moci da se koriste iskustvom u malverzacijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA