DAVID DABIĆ I DALJE ISCELJUJE PREKO INTERNETA! Radovan Karadžić iz Haga LEČI LJUDE BIOENERGIJOM?! (FOTO)

Lik i delo Dragana Davida Dabića alijas Radovana Karadžića i dalje živi u Srbiji, bar na internetu, jer stranica ovog lekara postoji i najnormalnije radi

  • 94

Ratni lider Srab u BiH i predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić nalazi se u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala, gde čeka da mu taj sud 24. marta izrekne presudu! Osnivač SDS-a uhapšen je pre 8 gaodina u Srbiji, kada su mu pripadnici BIA "stavili lisice na ruke" u autobusu GSP-a. Svi su čuli priču o fantastičnom, filmskom skrivanju Dragana Davida Dabića, ali Telegraf.rs ide korak dalje i donosi vam priču o tome da internet prezentacija ovog "lekara" i dalje postoji i radi!

DLAKA S BRADE DAVIDA DABIĆA IZDALA JE RADOVANA! Nikad objavljeni detalji - kako su AGENTI BIA uhapsili Karadžića

Godinama najtraženiji haški begunac Radovan Karadžić skrivao se u Srbiji koristeći lažno ime Dragan David Dabić. On je bio doktor i lečio je ljude širom Srbije, a često je gostovao i na televizijskim stanicama gde se pojavljivao kao jedan od najeminentnijih stručnjaka u polju alternativne medicine, bioenergetike i makrobioticke ishrane na području Balkana.

RADOVAN KARADŽIĆ JE DRAGAN DAVID DABIĆ: Evo kako su ZAISTA SRPSKI SPECIJALCI uhapsili najtraženijeg HAŠKOG BEGUNCA!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Kao što je Telegraf.rs pisao agenti BIA su "provalili" Karadžića, a na osnovu DNK analize dlake uzete sa brade Dabića, utvrđeno je da je on Radovan Karadžić, te je 21. jula 2008. godine on i uhapšen, a nekoliko dana kasnije i isporučen Hagu.

Ipak, lik i delo Dragana Davida Dabića i dalje živi u Srbiji, bar na internetu, jer stranica ovog lekara postoji i najnormalnije radi.

Foto: Profimedia/Ferrari Foto: Profimedia/Ferrari

Kao što je opšte poznato da bi neka stranica postojala 8 godina kasnije od hapšenja Radovana Karadžića, mora da postoji neko ko nju "održava" i plaća (godišnji) zakup domena.

Bilo kako bilo stranica Dragana Davida Dabića i dalje funkcioniše, a na njoj se nalaze slike Radovana Karadžića dok je glumio nadrilekara, njegova lažna biografija, jer se navodi da je rođen u srpskom selu Kovači pokraj Kraljeva, ali i neke od omiljenih citata Radovana Karadžića, kao što su:

Foto: Telegraf - printskrin Foto: Telegraf - printskrin

- Ako planirate za godinu, zasadite rižu; ako planirate za deceniju, zasadite drveće; ako planirate za večnost, naučite ljude.

- Ne možete sprečiti tuzne ptice da lete iznad vaše glave, ali ih možete sprečiti da ne saviju gnezdo u vašoj kosi.

- Onaj koji proda roda svoga, neka dve rake iskopa.

- Nečisti dijamant je bolji nego običan kamen.

U anketi Telegrafa čitaoci našeg portala izrazili su svoj stav o načinu skrivanja Radovana Karadžića i dobrovoljno su odgovarali na pitanje: DA LI SE RADOVAN KARADŽIĆ NAJBOLJE SKRIVAO OD SVIH HAŠKIH BEGUNACA?

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Preko 10.000 ljudi učestvovalo je u anketi našeg portala, a 80.28 odsto njih "reklo je": NIJE, ČIM JE PROVALJEN, 16,54 odsto kliknulo je na odgovor JESTE, TO JE BILO SKROZ ORIGINALNO, a 3,18 odsto nije imalo komentar.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    22. februar 2016 | 12:29

    Živeli Radovan i Mladic , da ih nije bilo , ne bi srpsko uvo ostalo preko Drine, ovako nam nasa braca iz SRPSKE čuvaju leđa, pretrpeli su mnogo , a mi to ne cenimo dovoljno.

  • Božlć

    22. februar 2016 | 12:38

    Za mene on je heroj!

  • Dražen

    22. februar 2016 | 15:54

    Ne mogu da verujem da je toliki broj Srba u anketi za da glasalo da se Radovanu sudi u Haagu. Ne postoji ni jedna nacija u bivšoj Jugoslaviji da više pljuje po svojim bivšim vođama kao mi Srbi. Žalosno dokle smo stigli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA