ODLUKA O IZBORIMA U NAREDNIH NEKOLIKO DANA! Evo, šta je Vučić poručio političkim protivnicima

Prvi čovek Vlade negirao je spekulacije da neće biti izbora zbog migrantske krize i istakao da oni koji o tome govore nisu zabrinuti zbog migranata već žele da kažu da premijer nema podršku i da se uplašio. Izbore će kaže raspisati u narednih nekoliko dana

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će, u narednih nekoliko dana, doneti odluku koja prethodi raspisivanju izbora, pa će njegovi politički protivnici videti "koliko se uplašio".

Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara koliko su tačne spekulacije da neće biti izbora, jer se komplikuje pitanje sa migrantima, primetio da oni koji o tome govore nisu zabrinuti zbog migranata, već žele da kažu da premijer nema podršku.

VELJA ILIĆ IDE S VUČIĆEM NA IZBORE! Dogovorena koalicija SNS i Nove Srbije

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

"Nisu ti koji o tome govore na društvenim mrežama i u pojedinim medijima stvarno zabrinuti zbog migrantske krize, niti drugih pitanja, već bi da kažu da Vučić nema podršku i poverenje naroda, pa se uplašio narodne volje, pa ću migrantsku krizu da iskoristim kao dovoljan razlog", rekao je premijer.

On je dodao da je dobro "dok ga vide uplašenog", iako se, kaže, "na to nikada ne bi kladio".

"Izbore će raspisati predsednik Republike, i predsednica Narodne skupštine, a videćemo kada. To je njihova nadležnost. A da li ću ja da donesem odluku zavisi od toga koliko sam se uplašio, a to će da vide u narednih nekoliko dana", poručio je Vučić.

( Telegraf.rs / Tanjug )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vasa ladacki

    26. februar 2016 | 18:46

    Neka nastavi zapoceto kad pobedi na izborima.

  • Крле

    26. februar 2016 | 18:20

    Кад год да буду избори, исход се мање-више зна.

  • ВЕСЕЛИН

    26. februar 2016 | 20:20

    СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ НА ЧЕЛУ СА ВУЧИЋЕМ .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA