≫ 

GAŠIĆ: Nisam kandidat za direktora Uprave za kontrolu letenja

Spekulacije da će na izbornoj skupštini Srpske napredne stranke 28. maja biti izabran za predsednika Izvršnog odbora stranke Gašić nije ni potvrdio ni demantovao

  • 24

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić demantovao je pisanje medija da je jedan od glavnih kandidata za direktora Uprave za kontrolu letenja.

JELENA TRIVAN OTVORILA DUŠU: Izašla sam iz politike, sada vodim najuspešnije javno preduzeće!

Spekulacije da će na izbornoj skupštini Srpske napredne stranke 28. maja biti izabran za predsednika Izvršnog odbora stranke nije ni potvrdio ni demantovao.

- Duboko verujem u Aleksandra Vučića i njegov plan za naredne četiri godine za Srbiju i apsolutno je na njemu odluka na kojoj će poziciji ko od nas biti. Moje je da pružim maksimum svojoj stranci, bez obzira na kojoj funkciji bio. To je veoma odgovorna funkcija koja iziskuje 24-oročasovni rad, a o tome odlučuju organi stranke i predsednik stranke - kazao je Gašić.

SKUPŠTINA SRBIJE DONELA ODLUKU: Razrešen ministar Bratislav Gašić!

On je rekao da očekuje da mladi ljudi počnu da zauzimaju značajne stranačke funkcije i da je na predsedniku stranke da predloži, a na ostalima da tajnim glasanjem biraju potpredsednike, predsednika i ostale organe.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Gašić je, zajedno s potpredsednikom SNS-a Nikolom Selakovićem, prisustvovao svečanom otvaranju novih prostorija SNS u Kruševcu. Prostor od 400 kvadratnih metara u širem centru grada za stranku je, kako je Gašić rekao, kupio konzorcijum od oko 800 članova SNS-a. On nije želeo da kaže koliko je to koštalo i objasnio je novinarima da su "svi podaci u zvaničnim dokumentima, u ugovorima koji su overeni u sudu".

Napomenuo je da je kruševački odbor SNS-a prvi koji je u Srbiji kupio prostorije za svoje delovanje.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pakistanac

    12. maj 2016 | 16:02

    Smesan covek!

  • Aca- faca

    12. maj 2016 | 18:03

    Zato nam i jesu ovako uspesna poduzeca sto se postavljaju direktori na ovakav nacin. Alo bre pa kakve veze ima keramicar sa kontrolom leta?! Srbijo kukava si sta doceka.

  • Cobi |

    12. maj 2016 | 17:21

    Postavite ga za direktora aerodroma , tamo nema novinarke ali ima stjuardese.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA