≫ 

Majkl Devenport pohvalio odnos Vlade Srbije prema migrantima

Vulin i Devenport su razgovarali o trenutnoj situaciji u vezi sa migrantskom krizom, unaprednji položaja migranata u prihvatnim centrima i stanju na srpskim graničnim prelazima

  • 5
Izbeglice, migranti, Berkasovo, granica Srbija Hrvatska Foto: Milena Đorđević

Šef Delegacije Evropske unije u Beogradu Majkl Devenport je u razgovoru sa ministrom za rad Aleksandrom Vulinom pohvalio danas odnos Vlade Srbije prema migrantima i naglasio da će EU nastaviti da finansijski podržava Srbiju u rešavanju problema migrantske krize.

OVA DIVNA EVROPSKA ZEMLJA UBRZANO STARI: U budućnosti će ostati bez stanovnika?

Kako je saopšteno iz Ministrstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ministar Vulin je zahvalio na veoma uspešnoj saradnji i dosadašnjoj finansijskoj podršci i istakao da je potrebno naći zajedničko rešenje kako bi se osigurala stabilnost regiona i EU.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

MAĐARSKA BRUTALNOST: Policija migrantima vezuje ruke pa ih TUČE PALICAMA, a onda ih vraća u Srbiju!

Vulin i Devenport su, kako se navodi, razgovarali o trenutnoj situaciji u vezi sa migrantskom krizom, unaprednju položaja migranata u prihvatnim centrima i stanju na srpskim graničnim prelazima.

POLICIJSKA AKCIJA U ZAJEČARU: Presečen lanac krijumčarenja ljudi, otkriveno 17 migranata

Devenport je, kako se navodi, pohvalio odnos Vlade Srbije prema migrantima i naglasio da će Evropska unija nastaviti da finasijski podržava Srbiju u rešavanju problema migrantske krize.

Dogovoreno dosadašnja komunikacija Srbije i Evropske unije, kao i bilateralna saradnja sa zemljama regiona biti nastavljena.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA