Mihajlović: Uskoro kreću civilni letovi sa Lađevaca i Ponikva

Ona kaže da je tu najviše vremena potrošeno na administativno-birokratskim stvarima, koje se još sprovode u saradnji sa Ministarstvom odbrane

  • 12

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je izjavila danas da će ove godine biti potpuno osposobljeni vojni aerodromi Lađevci i Ponikve za civilni saobaćaj.

Aerodrom PONIKVE biće završen DO SEPTEMBRA!

- Ove godine će poleteti avioni sa Lađevaca kod Kraljeva, ali tu imamo i Ponikve kod Užica. Ta dva aerodroma će biti potpuno osposobljena. Mi smo to obećavali još u aprilu, ali smo morali da obezbedimo i dodatni novac koji je potreban da to budu aerodromi za mešoviti aviosaobraćaj - rekla je Mihajlović novinarima u Čačku.

Ona kaže da je tu najviše vremena potrošeno na administativno-birokratskim stvarima, koje se još sprovode u saradnji sa Ministarstvom odbrane.

POČINJE RUŠENJE NELEGALNIH OBJEKATA: Ministarka Mihajlović najavila odlučnu reakciju države!

- Kada je reč o Lađevcima u pitanju je deo vojnog aerodroma i to što moramo još da produžimo pistu i samo to je bio razlog zašto avion još nije poleteo sa tog aerodroma-  kazala je ministarka.

Ona je dodala da je osposobljavanje tih aerodroma za civilni saobaćaj važno ne samo za putničke, već i kargo letove.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksa

    27. jul 2016 | 18:13

    To slusam vec pet godina , gospodjo Pitam vas KADA I GDE CE SE LETETI SA LADJEVACA jer Cacak Milanovac Kraljevo Krusevac Raska Novi Pazar Sjenica bi sigurno leteli odavde

  • Crni Đorđe

    27. jul 2016 | 17:38

    Kada krecu letovi za Mars?

  • Milan

    27. jul 2016 | 17:18

    Mozda neko pusti zmajeve da polete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA