DA SE IDENTIFIKUJU I KAZNE POČINIOCI: Protestna nota zbog paljenja srpske zastave u Kninu

Ministarstvo je saopštilo da ovaj vandalski čin smatra nedostojnim i necivilizacijskim gestom

  • 48

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije uputilo je protestnu notu hrvatskoj ambasadi u Beogradu povodom paljenja zastave Republike Srbije tokom današnjeg obeležavanja vojno-policijske akcije "Oluja" u Kninu.

DOLIJALI KNINSKI HULIGANI: Uhapšeni Hrvati koji su palili srpsku trobojku

Ministarstvo je saopštilo da ovaj vandalski čin smatra nedostojnim i necivilizacijskim gestom, koji zaslužuje najoštriju osudu i kažnjavanje počinilaca.

- Ministarstvo spoljnih poslova očekuje od nadležnih organa Republike Hrvatske da preduzmu sve neophodne zakonske mere, identifikuju i kazne počinioci - ističe se u saopstenju.

Pogledajte presek vesti koje su obeležile dan:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    6. avgust 2016 | 00:46

    Generalno onako receno, mi smo bre ovce! I Srbi i Hrvati! Uvek je bilo cackanja prstom u rebra jedni drugima! U svojim mestima gde zivimo mrzimo se na osnovi dela grada, pa se mrzimo na medjugradakoj relaciji, pa regionalnoj, pa onda izmedju drzava, pa izmedju kontinenta, pa onda stizemo do vanzemaljaca! Politika to radi, mora da pravi tenziju takvu da bi narod i obicna raja prebacila svoje muke koje ima svakodnevno zbog ne sposobnosti politicara na npr medjudrzavne mrznje! Bolje da se kali bes npr Srbin na Hrvata ili obrnuto nego da pukne neki problem na relaciji Beograd-Novi pazar ili Zagreb-Split npr! Politicari se mlate salju protestne note, kao kuvaju situaciju! A ovamo kad se vide bog zna kako! Kao da su jedno drugome drzali decu na krstenju! Osvestite se ljudi! Pogledajte ove sa snimka! Ljudi imaju toliko razdreda skole koliko i zuba! Ali bitno je da imaju pavelica i slovo U istetovirano! A nije popravio zube! Drzava im izfinancirala pivo i opusteno, sve moze samo daj da pijemo dzaba i nema frke! Ovo je moje misljenje neko!

  • ₩£¥€

    5. avgust 2016 | 21:37

    Oni kupuju zastave Srbije i pale ,koji retardi

  • Stipe

    5. avgust 2016 | 22:11

    Apsolutni ignor i njima i svima sličnima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA