≫ 

ČANAK PAPARACO: Slikao ministre, pa im se smejao kako izgledaju (FOTO)

- Svi ministri su imali isti izraz lica. Prosto sam morao da ih slikam. Oni nisu smeli da se pomere. Hteo sam da kazem: "Dobar dan, tužni skupe" - kaže Čanak

  • 16

Lider Lige socijaldemokrata Srbije i poslanik u Skupštini Srbije Nenad Čanak jučerašnji dan u parlamentu dok je mandatar Aleksandar Vučić čitao ekspoze, iskoristio je da slika ministre, a kaže za Telegraf i da mu ih je bilo žao. 

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

ČANAK ISPROZIVAO LJAJIĆA: Evo zašto su se svi nasmejali njegovim rečima

Na pitanje našeg novinara koji je i danas u Skupštini Srbije, kako je juče izdržao čitanje ekspozea, Čanak je rekao da je njemu bilo super, ali se osvrnuo na ministre koji su imali isti izraz lica.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

ZAR SI JOŠ ŽIV? Pogledajte kako je protekao prvi susret ŠEŠELJA i ČANKA posle mnogo vremena (VIDEO)

- Što kako je meni bilo? Meni je bilo lepo, ja sam sedeo u klupi, lepo. Bilo mi je žao ministara. Svi su imali isti izraz lica. Evo sad ću da vam pokažem sliku, jer sam prosto morao da ih slikam. Oni nisu smeli da se pomere. Hteo sam da kažem: "Dobar dan, tužni skupe" - rekao je Čanak za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA