≫ 

Nikolić: Zatvorićemo granice uz pomoć vojske!

Sprečićemo migrante kao što su to uradile one države koje nisu podigle ogradu, a obezbedile su granice. Ja sam još pre nekoliko meseci odobrio da vojska pomogne policiji u obezbeđivanju granica, rekao je predsednik Nikolić

  • 21

Srbija neće dizati ograde, ali će zatvoriti granice za migrante tako što ce podići vojsku, izjavio je danas Tomislav Nikolić.

Nikolić: Moraćemo da zatvorimo granicu za migrante

- Nećemo postavljati žicu. Možemo da ih sprečimo, a da nikome ne nanesemo fizičku povredu. Vučić zna moje stavove, ja znam njegove i mislim da su istovetni - rekao je predsednik Srbije.

On je ukazao da je zvaničnicima u Briselu otvoreno rekao da "taj princip levka ili peščanog sata, u kojem ne izlazi ništa na drugu stranu", Srbija ne može da izdrži.

40 miliona evra pomoći Srbiji od EU zbog migranata

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

- To je moje staro mišljenje, nije ništa novo i nije menjano. Sprečićemo migrante kao one države koje nisu podigle ogradu, a obezbedile su granice. Ja sam još pre nekoliko meseci odobrio da vojska pomogne policiji u obezbeđivanju granica - podsetio je Nikolić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    4. oktobar 2016 | 10:41

    Тако је Томо, обезбеди границу, али на Проклетијама! Кад си већ ту, избаци и оних милион илегалних имиграната из Шиптарије.

  • Ninoslav

    4. oktobar 2016 | 11:03

    Sta si cek'o do sada? Zatvaraj..

  • Pera

    4. oktobar 2016 | 10:49

    Dobra vojska kada zatreba .Pa plati je onda PREDSEDNICE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA