Šta piše u Nikolićevoj čestitki Vladimiru Putinu?

- Budite uvereni, gospodine predsedniče, da u Vašim naporima i iskušenjima na koje nailazite na tom putu imate punu podršku naroda Srbije - rekao je Nikolić

  • 11

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je rođendan ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, i tom prilikom naveo da je on, zbog beskopromisnog zalaganja za mir, stabilnost i poštovanje međunarodnog prava u svetu, jedan od malobrojnih državnika koji uživa podršku svih koji veruju u ideale slobode, ravnopravnosti i demokratije.

HAPPY BIRTHDAY, MR. PRESIDENT: Vladimir Putin danas slavi 64. rođendan, a evo šta je sve do sada dobio na poklon

- Budite uvereni, gospodine predsedniče, da u Vašim naporima i iskušenjima na koje nailazite na tom putu imate punu podršku naroda Srbije - rekao je Nikolić

Međusobno razumevanje i uvažavanje, kao i uzajamno poverenje koje među našim narodima istorijski postoji, predstavljaju čvrst temelj za dalji razvoj tradicionalno bliskih odnosa i saradnje između Srbije i Rusije i jačanje prijateljstva dva bratska naroda, ocenio je Nikolić.

- Veliko mi je zadovoljstvo da Vam, povodom Vašeg rođendana, uputim srdačne čestitke i najbolje želje za dobro zdravlje, ličnu sreću i uspeh - napisao je presednik Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA