≫ 

Zajednička sednica Vlade Srbije i Pokrajinske vlade 22. oktobra u Novom Sadu

Na sednici Vlade Republike Srbije i Pokrajinske vlade biće razmatrana pitanja koja se tiču bržeg ekonomskog razvoja pokrajine, budžeta za narednu godinu, velikih zajedničkih investicija i pitanja razvoja manje razvijenih opština u Vojvodini

  • 67

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je da će 22. oktobra u Novom Sadu biti održana zajednička sednica Vlade Republike Srbije i Pokrajinske vlade.

Mirović: Prioritet pokrajinske vlade velike investicije i Zakon o finansiranju Vojvodine

Na sednici Vlade Republike Srbije i Pokrajinske vlade biće razmatrana pitanja koja se tiču bržeg ekonomskog razvoja pokrajine, budžeta za narednu godinu, velikih zajedničkih investicija i pitanja razvoja manje razvijenih opština u Vojvodini, rekao je Igor Mirović.

Naveo je da je Pokrajinska vlada započela pripreme za tu sednicu, koju, kako ističe, doživljavaju kao "veliku šansu za Vojvodinu i utemeljenje nove politike okupljanja oko projekata koji doprinose ubrzanom ekonomskom razvoju".

Sastanak delegacije Grada Novog Sada sa predsednikom Pokrajinske vlade

Resorni ministri i pokrajinski sekretari imaće priliku i obavezu da, nakon utvrđivanja zajedničkih planova na sednici 22. oktobra, intenziviraju aktivnosti koje će dovesti do konkretnih investicija lokalnog, regionalnog i nacionalnog značaja u Vojvodini, dodao je Mirović.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Razgovaraćemo i o aktuelnoj političkoj situaciji, elementima za očuvanje stabilnosti i svim vrstama podrške politici koja ima rezultat i od koje i građani koji žive u Vojvodini mnogo očekuju - zaključio je Mirović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbijanac

    10. oktobar 2016 | 14:26

    Vojvidina da se izvuce iz celjusti dugova sto su napravili zuti.

  • Miki55

    10. oktobar 2016 | 19:00

    Zaista ih ocekuje dosta posla jer je Vojvodina osakacena privredno za vreme vladavine demokrata.

  • max

    10. oktobar 2016 | 14:31

    Odličan potez premijera, rad na zajedničkim projektima je od iuzetne važnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA