LAZANSKI: Vučića čuva VOA i pripadnici "kobri"

- O bezbednosti premijera stara se Vojnoobaveštajna agencija (VOA) a pripadinici “kobri” staraju se za njegovu ličnu bezbednost - precizirao je Miroslav Lazanski

  • 56

Za bezbednost premijera Srbije i njegovo lično obezbeđenje zadužena je vojska, kaže vojni analitičar Miroslav Lazanski.

VUČIĆEV PRVI KOMŠIJA IZ JAJINACA: Ako je tačno da su spremali likvidaciju, to su onda radili noću (FOTO)

- O bezbednosti premijera stara se Vojnoobaveštajna agencija (VOA) a pripadnici “kobri” staraju se za njegovu ličnu bezbednost - precizirao je Lazanski sinoć u izjavi Tanjugu.

Ovo je PRIPREMA ATENTATA NA PREMIJERA! Pronađeno oružje dovoljno za TERORISTIČKI NAPAD, tvrde stručnjaci

Prethodno je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sa lica mesta pozvao bezbednosne službe da izađu sa informacijama povodom oružja koje je pronađeno u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića.

- Suština bezbednosti će biti na obaveštajnom radu kako bi saznali šta se dešava, ko ima takve namere i da učinimo sve što je u našoj moći da tako nešto sprečimo - poručio je Stefanović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    30. oktobar 2016 | 08:02

    to nam je sada tema sledecih mesec dana.cene svakog dana rastu, nameti sve veci, narod je gladan, ali mi sada imamo zabavu sledecih mesec dana.super...........

  • Љиљана

    30. oktobar 2016 | 10:31

    Због овога народ неће знати шта хоће ММФ, и колико смо још кредита узели и од њих. Као да није доста што стално позајмљујемо, и ко ће то вратити? Србија најсиромашнија, а стално се прича да идемо на боље. Кад? На куково лето. Далеко смо од бољитка. И под Титом смо били дужни, али НЕ оволико, а и путовало се без виза, а данас не можемо ни децу да имамо, а камоли издржавамо. Стварно 'бољитак', нема шта.

  • Gadafi

    30. oktobar 2016 | 12:36

    Kako god bilo nije normalno da svakog uticajnijeg srpskog drzavnika neko likvidira.Politička opcija nije bitna uopste, ali odakle pravo bilo kome kako se dign...... Da izvrsi atentat i to ni manje ni vise nego premijera.Da li je moguce da za petnaest godina pokusaju da ubiju dva premijera.? Znam samo kolko god se ne slagao sa necijom politikom pa i sa Vucicevom, narod ga je izabrao.A ove sto ubijaju za pare njih bi po kratkom postupku javno obesio za primer.I kad budu uhvaceni eto Natase Kandic da prica o ljudskim pravima. Strvinari ovo je drugi pokusaj za godinu dana. Srebrenica i ovo sad za to svi znamo, a ko zna sta je sve bilo u medjunvremenu.Tako sunse sprdali smradovi i sa Djindjicem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA