≫ 

Emotivna poruka Bogoljuba Karića iz Moskve upućena majci (VIDEO)

Jedan post Bogoljuba Karića na njegovoj Fejsbuk stranici izazvao je posebnu pažnju, zbog snažne emotivne poruke koju nosi

  • 37

Bogoljub Karić je, za nepuna dva meseca otkad je otvorio nalog na Fejsbuku, uspeo da okupi čak 80.000 fanova na svojoj stranici, na kojoj često postavlja klipove i fotografije iz života u Moskvi. Ipak, jedna njegova objava je izazvala posebnu pažnju, zbog snažne emotivne poruke koju nosi.

Da li sa Lavrovim u Beograd stižu i donirani migovi? Čepurin za Telegraf o ruskom poklonu (VIDEO) (FOTO)

Karić za Telegraf: Kada jačaju Rusija i Putin, raste i Srbija (VIDEO) (FOTO)

U postu, koju je Bogoljub Karić nedavno objavio na svojoj Fejsbuk stranici, on je još jednom ukazao na značaj i snagu porodice i podršku koju dobija iz nje.

- DRAGI MOJI, SREĆAN JE ČOVEK KADA MOŽE SVOJE RADOSTI, A I POSEBNO TEŠKE SITUACIJE DA PODELI SA SVOJIMA, ONIMA KOJI GA RAZUMEJU... JA, SVE VAS, ZAISTA TAKO I OSEĆAM KAO I SAV NAROD MOJE VOLJENE SRBIJE. MOJU BABA MILICU, KOJU SU ZVALI ŽIVKA PRIZRENKA, OŽENIO JE MOJ DEDA ĐORĐE ĐAKOVAC. KAD SAM PEVAO TU PESMU, POZVAO SAM SVOJU MAJKU I TAKO JE NASTAO OVAJ VIDEO KLIP... HOĆU DA GA PODELIM SA VAMA DRAGI MOJI - napisao je Karić.

Inače, o njegovo popularnosti među Fejsbuk korisnicima govori i brojka od čak 100.000 pregleda njegovog videa SNAGA SRBIJE TOPI I RUSKU ZIMU.

- Dragi moji VELIKO VAM HVALA na podršci! Porodica raste, deca su nasa NAJVEĆA SVETINJA! Za njih ćemo učiniti sve da u životu budu zadovoljni i radosni i bolji od nas. Moramo uvek naći vremena za one koje najviše volimo! Vas Bogoljub - napisao je lider Pokreta Snaga Srbije.

I u komentarima ispod klipova, kao i fotogorafija koje objavljuje mogu se pročitati samo reči hvale za ovog srpskog biznismena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    21. decembar 2016 | 15:21

    Suza, suzu, stize,sve blize i - blize... (A narod otupeo,pa - ne veruje.Proverote, gde se u vladi, nalaze kadrovi pokreta "Snaga Srbije".bice vam - interesantno.Ovo je sve, priprema za povratak.A "Moskva,suzama - ne veruje.")...

  • Pole

    21. decembar 2016 | 13:24

    Jeste Bogoljube u pravu si da je porodica i deca svetinja a znas li ti jado koliko danas dece i porodica po Drbiji gladuje zbog tebe i tebi slicnih koji nam Srbiju opljackase i postaviste na svetski stub srama

  • Pera

    21. decembar 2016 | 12:44

    Ovaj bi da i dalje pljacka pa skuplja ovce za podrsku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA