VULIN PRKOSI PRIŠTINI: Mogu da uđem na Kosovo kada hoću

Vulin je istakao, da je “nebrojeno puta je dokazao” da može da dođe u Kosovsku Mitrovicu, kao što može da dođe u Prištinu, može da uđe, izađe i da oni o tome ili ne znaju ništa, ili da ne mogu da ga spreče

  • 26

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da može da dođe na prostor Kosova i Metohije, u bilo koji grad, “kada god hoće”, te da može da uđe, izađe i da prištinske vlasti o tome ili ne znaju ništa, ili da ne mogu da ga spreče.

KOSOVSKA KRIMINALNA HOBOTNICA: Izveštaj koji otkriva detalje zločinačke saradnje Tačija i Veseljija

Tači u STRAHU od ruskih "MIGOVA" U SRBIJI: To je pretnja

- Ovo je u kratkom roku četvrti put da mi je Priština zabranila da dolazim, odnosno četvrti put da su prekršili Briselski sporazum i da su prekršili sva dogovrena pravila ponašanja. Priština odlično zna da ja mogu da dođem na prostor KiM kada god hoću, u bilo koji grad, u koji god hoću i naravno, bez bilo kakvog pitanja - rekao je Vulin novinarima.

Kako je istakao, “nebrojeno puta je dokazao” da može da dođe u Kosovsku Mitrovicu, kao što može da dođe u Prištinu, može da uđe, izađe i da oni o tome ili ne znaju ništa, ili da ne mogu da ga spreče.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Oni to jednostavno ne mogu. Ali, ovo je njihov pokušaj da izazovu incident, da ja dođem i da onda čitavu svoju priču o Velikoj Albanijij, etničkom čišćenju, sve nasilje kojim se služe, mržnju koju izlivaju na srpski narod- opravdaju jednim mojim dolaskom na KiM -  rekao je Vulin.

On im, kako naglašava, “naravno neće dati tu mogućnost” i neće pasti na “tako jeftine trikove” i neće dozvoliti da se igraju sa srpskim narodom na KiM.

- Ali, siguran sam da će Srbi glasati za Srpsku listu, siguran sam da će imati svih 10 poslanika i da bez predstavnika Srpske liste neće biti moguće formirati bilo kakve institucije u Prištini. A onda ćemo razgovarati i o ovome što sada rade i o nekim budućim potezima - zaključio je Vulin.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    9. jun 2017 | 12:57

    Bravo Vuline, KiM je neotudjivi deo tvoje otadzbine i ti kao ministar treba da se tako osecas i ponasas. Da je vise tako hrabrih, odlucnih i pametnih ministara mnogo bi bolje bilo nasoj voljenoj Srbiji!

  • Milica

    9. jun 2017 | 14:28

    Ministre Vulin, budite ponos svakog od nas! Nastavite borbu za bolju i pravedniju Srbiju sa KIM!!!

  • Branko

    9. jun 2017 | 13:36

    Bolje bi bilo za Srbe da nikad nije ni dolazijo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA