23

Edi Rama ratuje sa albanskim predsednikom: "Intervju Iljira Mete za grčku televiziju je šokantan"

Iljir Meta juče je dao intervju za grčku televiziju u kojem je kazao da je Rama "u nestabilnim i lošim odnosima" sa svim susedima

Edi Rama
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Albanski premijer Edi Rama danas je putem Fejsbuka kritikovao novoizabranog predsednika Albanije Iljira Metu, zbog, kako je naveo, “šokantnog intervjua” koji je Meta juče dao za grčku televiziju u kojem je kazao da je Rama “u nestabilnim i lošim odnosima” sa svim susedima.

Vučić: Edi Rama se popeo na štikle da bi bio visok kao ja

– Intervju Iljira Mete za grčku televiziju bio je šokantan! Kako je moguće da jedan albanski predsednik grdi premijera kao da je ekstremista iz susedstva – napisao je Rama na ovoj društvenoj mreži, prenosi ATA.

Albanska agencija navodi da je Meta, upitan u vezi sa odnosima koje ima sa Ramom tokom intervjua za grčki televizijsku mrežu “Star”, kazao da “pre svega treba imati na umu da je, na žalost, premijer Rama u nestabilnim i lošim odnosima sa svima, uključujući Grčku, ali ne samo Grčku, već i ostale susede”.

Meta bi dužnost predsednika Albanije zvanično trebalo da preuzme 24. jula, a on još vrši dužnost predsedavajućeg nacionalnog parlamenta.

Daljinac baner

(Tellegraf.rs/Tanjug)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Albanija, Edi Rama, Fejsbuk, Iljir Meta, Predsednik
Popularni komentari
 • K
  Krsta.

  Ramu treba uhapsiti ..bio ugoscem .jeo, pio u srbiji ..a posle nož u leđa …prica i radi sve protiv nas ..naoružavao sipate ..pravio planove velike albanije …ona velika …ja ha …đubre albansko prevaransko …i svi oni šiptari što ga slušaju i rade

 • T
  Torro

  Siptara se I Albanac stidi..

 • P
  Putin R.S

  Djubre od coveka. Kriminalac i separatista.

foto dana

video dana