Han s mandatarkom: Brnabić veruje u evropsku budućnost

Dobar sastanak sa mandatarkom za sastav vlade Anom Brnabić. Ona istinski veruje u evropske vrednosti i evropsku budućnost Srbije. Radujem se saradnji sa njom - napisao je Han na Tviteru

  • 2

Evropski komesar za proširenje Johanes Han razgovarao je danas u Beogradu sa mandatarkom za sastav Vlade Anom Brnabić. On je na svom Tviter nalogu napisao da Brnabić iskreno veruje u evropske vrednosti i da se raduje saradnji sa njom.

VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE: Samo jedna tačka dnevnog reda - osnivaju se dva ministarstva

Vučić otkrio o čemu je razgovarao sa Trampovim čovekom za Balkan (FOTO)

- Dobar sastanak sa mandatarkom za sastav vlade Anom Brnabić. Ona istinski veruje u evropske vrednosti i evropsku budućnost Srbije. Radujem se saradnji sa njom - napisao je Han na toj društvenoj mreži.

Han je juče doputovao u Beograd kako bi prisustvovao svečanosti povodom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Evropski komesar je juče imao i bilateralni susret sa Vučićem.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iznogud

    24. jun 2017 | 19:36

    sta mene briga sta misli han i odakle on poznaje predlozenog mandatara.nju skupstina nije izabrala a valjda ce od 250 pripadnika srpskog naroda ma koje veroispovesti biti 130 da spreci sramotu

  • Драган

    25. jun 2017 | 12:45

    Шта су данас " европске вредности"?Разарање Ирака,Либије ,Африке и Јужне Америке,Украјине ,Сирије,....,опкољавање Руске Федерације,вазалско обслуживање САД-а,развијање фашизма и диктатура ?Да ли се за то треба борити и бити поносан на учесништво у тако грозним акцијама?А светска "интелигенција"у мукла !мене је срамота овакве Европе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA