Kako je Čepurin odgovorio na optužbe Amerike da je humanitarni centar u Nišu špijunski

Imamo sve u dokumentima koje su potpisale vlasti Rusije i Srbije još na početku 2013. godine. Čitajte dokumenta tamo je sve napisano - istakao je Čepurin

  • 64

Ambasador Ruske Federacije Aleksandar Čepurin izjavio je danas u Nišu da niko ne može da razume zbog čega nije rešen status zaposlenih u Srpsko-ruskom humanitarnom centru. Bez rešenog statusa Srpsko-ruski humanitarni centar nema mogućnosti za razvoj, rekao je Čepurin nakon sastanka sa gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem.

Vučić otkrio o čemu je razgovarao sa Trampovim čovekom za Balkan (FOTO)

U Beogradu će SRBIJA I RUSIJA ZAJEDNO obeležiti godišnjicu NAJKRVAVIJE bitke u istoriji

On je dodao da je u vezi sa tim centrom sve jasno.

- Imamo sve u dokumentima koje su potpisale vlasti Rusije i Srbije još na početku 2013. godine. Čitajte dokumenta tamo je sve napisano - istakao je Čepurin.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Na pitanje novinara kako komentariše optužbe američkih predstavnika da je centar u Nišu špijunski, Čepurin je rekao da su vrata tog centra otvorena i da svako može da dođe i uveri se čime se zaposleni bave.

Ambasador Ruske Federacije u Nišu razgovarao je sa gradonačelnikom Niša o razvoju saradnje tog grada i Rusije, posebno sa ruskim gradom Kalugom.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

On je prisustvovao otvaranju prostorija Društva rusko-srpskog prijateljstva "Naisus" i Međunarodnog festivala tradicionalnih ruskih pića.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    26. jun 2017 | 13:41

    Amerikancima je mnogo bolje da ćute i ne javljaju se na tu temu. Kada su preuzeli Srbiju na prevaru posle izbora 2000-te koje su lažirali sa svojim slugama dosmanlijama, bukvalno u sve institucije državne su postavili svoje ljude kao nadzor. Od tada smo mi zemlja ograničene slobode i još uvek se nismo toga oslobodili.

  • Saška

    26. jun 2017 | 16:03

    Ameri bolje je da ćutite nego što optužujete bez dokaza , taj centar u Nišu nam je mnogo pomogao tokom poplava 2013 godine -

  • Filip

    26. jun 2017 | 14:40

    Nema sta kome da se pravdamo to je humanitarni centar koji je jako bitan za nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA