≫ 

Pokret obnove Kraljevine Srbije samostalno izlazi na izbore u Beogradu (FOTO)

- Nosilac izborne liste biće ugledna, vrlo poznata, nestranačka ličnost, a kandidati za odbornike će činiti potpuno novi, većinom mladi, obrazovani ljudi - kaže Žika Gojković, predsednik POKS

Na sednici Glavnog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije koja je danas održana u sali Skupštine opštine Vračar u Beogradu, odlučeno je da POKS izlazi samostalno na izbore za Skupštinu grada Beograda.

JOŠ JEDNA STRANKA U SKUPŠTINI SRBIJE: Pokret obnove Kraljevine Srbije dobio poslanika

POKS se neće, navode, skrivati iza velikih stranaka i učestvovati na izborima u okviru neprincipijelnih koalicija samo da bi se dočepali mandata i funkcija.

- Mi smo doneli vrlo hrabru i principijelnu odluku da izađemo na izbore samostalno i da vidimo koliku podršku glasača ima naš program i naši ljudi. Zahvaljujući nama, prvi put posle 72 godine na glasačkom listu pojaviće se naziv Kraljevina Srbija. Glasači u Beogradu imaće priliku da glasaju za stranku koja se zalaze za njenu obnovu. Nosilac naše izborne liste biće ugledna, vrlo poznata nestranačka ličnost, a kandidati za odbornike će činiti potpuno novi, većinom mladi, obrazovani ljudi, neukaljanog obraza, sa jasnom vizijom kako treba da se razvija naša prestonica. Namerno kažem prestonica, jer Beograd ne treba da bude samo glavni grad kao što je danas, nego zaista prestonica u kojoj živi krunisani kralj Srbije – izjavio je ovim povodom narodni poslanik Žika Gojković, predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije.

Foto: Wikipedia/Assembly of the City of Belgrade

POKS će o svom programu za Beograd, kandidatima za odbornike i nosiocu izborne liste upoznati javnost prvog dana nakon raspisivanja lokalnih izbora u Beogradu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA