Antić emotikonom odgovorio na pitanje šta misli o zajedničkom izlasku na beogradske izbore sa SNS (FOTO)

Antić je danas prisustvovao sadnji drvoreda kod Štark arene na Novom Beogradu, a novinare je interesovalo da li su njegov obilazak, ali i prethodne aktivnosti nakon praznika povezane sa kampanjom za predstojeće izbore

  • 21

Ministar rudarstva i energetike i funkcioner SPS Aleksandar Antić izjavio je danas da bi na pitanje šta misli o zajedničkom izlasku na beogradske izbore sa SNS emotikonom odgovorio "smajlijem" i lajkom ali i naveo da aktivnosti koje je danas i ovih dana imao po Beogradu nemaju veze sa predstojećim izborima u Glavnom gradu Srbije.

Mihajlović uoči sednice Predsedništva SNS: Ne bi bilo loše da bude parlamentarnih izbora

Antić je danas prisustvovao sadnji drvoreda kod Štark arene na Novom Beogradu, a novinare je interesovalo da li su njegov obilazak, ali i prethodne aktivnosti nakon praznika povezane sa kampanjom za predstojeće izbore.

Ministar Antić je rekao da je i prethodnih godina učestvovao u sličnim aktivnostima sa istim ciljem u isto vreme, i da potreba da grad bude zeleniji nema veze sa politikom i partijama.

Na insistiranje da na pitanje, da li bi SPS učestvovao sa SNS na beogradskim izborima da odgovori emotikonom, poput predsednika Srbije Aleksandra Vučića u intervjuu za Blic, Antić je rekao da bi koristio "smajli" i lajk, odnosno podignut palac.

Printskrin: Infobiro

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA