≫ 

Zbog ove poruke udovice Olivera Ivanovića, mnogi će ići pognute glave - doveka!

Ona se zahvalila svim prijateljima na podršci i rečima utehe, ali je poslala i jednu prejaku poruku

  • 42

Milena Ivanović, supruga ubijenog političara Olivera Ivanovića oglasila se još jednom na Tviteru. Ovog puta se zahvalila svim prijateljima na podršci i rečima utehe. Ono što je posebno privuklo pažnju u njenoj poruci je to što se zahvalila i onima koji joj nisu izjavili saučešće, i poslala im poruku koja će ih zaboleti!

Priština nudi razmenu informacija Srbiji o ubistvu Ivanovića

Onima koji to nisu učinili, poručila je da je trebalo to da urade i da su se time opredelili da budu u nekoj drugoj grupi!

Prethodnu poruku je Milena poslala ubicama kojima je, između ostalog poručila, da posle zločina neće mirno spavati.

Ivanović je juče sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Pola Srbije došlo je da isprati na večni počinak srpskog političara: brojni državnici, političari, glumci, sportisti, humanitarci, mnogobrojni prijatelji, rodbina i ogroman broj građana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    19. januar 2018 | 21:13

    Gospodja ne silazi sa drustvenih mreza od prvog trenutka

  • Lule

    19. januar 2018 | 20:53

    Odakle joj ideja da cu ja da idem pognute glave,nije me sramota nicega sto se tice nje i Olivera. Sami su izabrali i kreirali svoj zivot, sta ja imam sa tim? Gospodjo kada je pre mesec dana umrla moja draga supruga primio sam saucesce samo od mojih najmilijih i od nasih prijatelja, i nisam zahtevao da cela Srbija place za mojim gubitkom.

  • Zlata

    19. januar 2018 | 22:23

    Gosp.Ivanovicu neka je laka zemlja. Ali g-dja Milena, supruga, svuda pominje samo svog sina Bogdana. A sta je sa sinovima iz prvog braka? Oni nisu ozalosceni?! Njima nije bio otac i nisu se voleli? Nije korektno sa njene strane da istice svoju i Bogdanovu nesrecu i zalost, jer i sinovi i kcerka su i te kako ozalosceni. To njeno isticanje nje i njenog sina nije apsolutno u redu, nije lepo - ljudski, prema Oliverovim sinovima, pa ako hocete i bivsoj supruzi koja je prisustvovala sahrani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA