Mama farba, brat razbija: Irena Vujović čestitala Uskrs i pokazala kako porodično proslavlja najveći praznik (FOTO)

U duhu praznika, kod nas se uskršnja jaja farbaju u crvenoj boji i u lukovini - objasnila je predsednica opštine Savski venac

  • 6

Irena Vujović važi za jednu od najatraktivnijih predsednica opština u Srbiji, a uoči izbora za odbornike Skupštine grada Beograda našla se na listi kandidata za gradonačelnicu ispred SNS-a, što znači da ćemo je možda u buduće gledati i u toj ulozi. Da li uspešni funkcioneri imaju vremena za porodicu, ali i uskršnje radosti, farbanje jaja i tradiciju generalno, pitali smo je uoči najvećeg hrišćanskog praznika.

Uskršnje čestitke srpskih političara: Da nas radosni dani pokrenu napred u sigurnu i bolju budućnost!

- Uskršnje praznike proslavljam u krugu svoje porodice i uvek se radujem jer smo tada svi na okupu i mogu da se posvetim najbližima. U našoj kući se poštuju tradicionalni običaji, jaja se farbaju na Veliki petak i taj posao uvek radi moja majka, a ja sam tu da pomognem ako nešto zatreba. U duhu praznika, kod nas se uskršnja jaja farbaju u crvenoj boji i u lukovini - objasnila je predsednica opštine Savski venac.

Uskršnja jaja u porodici Vujović pored boje, ukrašena su biserčićima, cirkonima, krstićima, a Irena Vujović najviše voli da se u tucanju jajima "nadmeće" sa bratom.

Foto: Privatna arhiva

Ona je u njihovo, ali i svoje lično ime, svim vernicima čestitala Uskrs, sa željom da svima donese međusobno razumevanje i toleranciju.

- Želim vam da praznične dane provedete sa svojom porodicom u zdravlju, radosti i dobrom raspoloženju. Hristos Vaskrse! - čestitala je Vujovićeva.

Foto: Privatna arhiva

Vujovićeva je ujedno pozvala sugrađane da sutra porodično posete manifestaciju „Vaskršnje čarolije“, kod restorana Knežev lad u Topčideru.

Manifestaciju organizuje opština Savski venac kako bi najmlađim sugrađanima, ali i njihovim roditeljima, bakama i dekama ulepšala uskršnje praznike.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    8. april 2018 | 10:47

    A koga to - interesuje?... (Pored miliona,koji slave, ovaj - praznik?)...

  • Vlada

    8. april 2018 | 00:59

    Lepo , samo napred Irena . Vaistinu vaskrese , daj nam boze sloge i pameti !

  • Slavoljub

    7. april 2018 | 18:15

    Braćo moja kaže se Vaskrs, a ne U!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA