≫ 

Vučić i Putin zapevali zajedno omiljenu rusku pesmu srpskog predsednika

- Ruski predsednik se posebno interesovao koje su pesme iz Rusije popularne u Srbiji - izjavio je predsednik Vučić

  • 53

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji u okviru posete Rusiji danas prisustvuje vojnoj paradi koja se u Moskvi održava povodom Dana pobede nad fašizmom, zapevao je sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na prijemu.

Ovaj detalj je svima promakao: Vučić otkrio šta mu je Putin šapnuo tokom parade u Moskvi

Dvojica lidera otpevala su rusku pesmu "Dan slobode", koja je, kako je Vučić otkrio kolegi, njegova omiljena ruska pesma.

VIDEO: Ruska garda svira himnu Srbije

Kako je ranije izjavio Aleksandar Vučić, ruski predsednik se posebno interesovao koje su pesme iz Rusije popularne u Srbiji, te kako reči neke pesme zna, a neke druge, za koje su oni smatraju da je popularnija - ne zna.

Prijem je, inače, organizovan u sklopu obeležavanja Dana pobede, pre velike vojne parade na Crvenom trgu, kojoj su prisustvovali Putin, Vućić i izraelski premijer Benjamin Netanjahu.

Foto: Tanjug/AP

Glavnim moskovskim trgom danas je defilovalo 13.000 vojnika, prikazano je više od 150 komada savremenog naoružanja i vojne tehnike, kao i 75 aviona i helikoptera.

Vučić uz Putina na paradi povodom Dana pobede:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA