Vučić i Brnabić sutra sa predstavnikom Bundestaga o procesu evrointegracija Srbije

On prati proces EU integracije Srbije već dugi niz godina

  • 48

Predsednik Odbora za evropske poslove Bundestaga, Gunter Krihbaum, doputovaće sutra u dvodnevnu posetu Srbiji, gde će se sastati sa najvišim državicima, predsednikom i premijerom, Aleksandrom Vučićem i Anom Brnabić, saopštila je Ambasada Nemačke u Beogradu.

Naš prijatelj Nikos nas potpuno razume, zato se toliko uzdamo u njihovu podršku: Vučić posle razgovara sa kiparskim predsednikom (VIDEO) (FOTO)

Krihbaum će se, kako se navodi, sastati i sa predstavnicima srpskog parlamenta i članovima vlade sa kojima će razgovrati o daljim koracima u procesu evrointegracija Srbije.

On će učestvovati i na međunarodnoj parlamentarnoj konferenciji "Idejom EU do mira i razvoja" na kojoj će izneti svoje stavove o važnosti regionale saradnje u procesu pristupanja Evropskoj uniji.

Krihbaum, koji prati proces EU integracije Srbije već dugi niz godina, će se sastati i sa predstavnicima civilnog društva i sa stipendistima nemačke fondacije Konrad Adenauer u Srbiji.

Tim povodom je već nekoliko puta boravio u Srbiji što ukazuje na važnost koju Nemačka pridaje procesu evrointegracija Srbije kao i na široku podršku koju Nemačka, kao fer i pozdan partner, pruža reformskom procesu u Srbiji.

Evo šta je poslanik Bundestaga, Josip Juratović rekao u nedavnom intervjuu za Telegraf.rs:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • koki

    10. maj 2018 | 14:38

    Cilj Srbije je ulazak u EU.

  • Горана

    10. maj 2018 | 14:40

    Србија напредује у евроинтаграцијама , то нам сви признају.

  • Ina

    10. maj 2018 | 14:40

    Ako nas toliko EU podržava u evrointegracijama, mogli bi sa reči da pređu na dela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA