≫ 

Od Palme poseban poklon i poruka! Evo kako je predsednik JS čestitao Dačiću 10 godina od ulaska u Vladu Srbije (FOTO)

- Na današnji dan pre 10 godina Ivica Dačić je postao ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije - podsetio je Dragan Marković Palma

  • 1

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma čestitao je ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću deset godina od ulaska u vladu.

U proseku srpska Vlada ne dočeka drugi rođendan, hrvatska i makedonska jedva, crnogorska najdugovečnija

- Na današnji dan pre 10 godina Ivica Dačić je postao ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije. Nekada se u Srbiji za 10 godina davao ručni sat, ali samo onim uspešnim i dobrim radnicima. Ivica Dačić je skinuo negativnu etiketu koju je imala Srbija. Ivica Dačić i ja smo presekli 2008. godine da se napravi proevropska vlada. Ja sam Ivici Dačiću spremio na poklon jedan ručni sat zato što je 10 godina na funckiji i uspešno obavlja svoj posao - izjavio je Palma.

Na satu je ugravirano: "Za uspešan rad Ivici Dačiću".

Kako je objasnio, ručni sat nema novčanu vrednost, ali ima simboličnu.

- Da nije bilo Ivice Dačića, Srbija nikada ne bi bila na evropskom putu i ne bi imala ovakvu međunarodnu popularnost - poručio je Marković.

Ministar spoljnih poslova i dugogodišnji prijatelj prvog čoveka Jagodine, Ivica Dačić, zahvalio se Markoviću na poklonu i otkrio zašto je ovaj dan posebno važan za njega.

- Zahvaljujem se Draganu Markoviću Palmi na poklonu. Danas je 10 godina od kada sam postao ministar u Vladi Srbije i danas je moj sin Luka položio vozački ispit - rekao je Dačić.

Video: Dačić predstavio "Guči" kapu, deo uniforme prvih srpskih diplomata:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivanovic

    8. jul 2018 | 16:32

    Kako neko rece ? Bivsi su dosta izgubili sa kosovom. Eto Dacic je jedan od njih, a i on sam napada bivse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA