≫ 

Govoriš o razočaranju nakon 5. oktobra, a tada si bio u vlasti: Tadićeva najbliža saradnica oplela po Saši Jankoviću

Izgubiš od Vučića za 40 odsto, a proglasiš se liderom, napisala je Marina Komad

  • 46

Marina Komad, savetnica za medije Borisa Tadića, predsednika SDS-a, žestoko je oplela po Saši Jankoviću, lideru PSG na Tviteru. Naime, ona je u svojim komentarima oštro kritikovala, kako je navela, njegovu neprincipijalnost.

Tragikomika političkih starletana: Ružić o pozivu opozicije na puč

- Kandiduješ se kao nestranačka ličnost, potom osnuješ stranku. Zalažeš se za ujedinjenje opozicije, potom putem medija prekidaš sa saradnju i sa onima koji su te podržali i sa onima koje si podržao. Govoriš o razočarenju nakon 5. oktobra, a pre 5. oktobra si bio u vlasti - napisala je Komad na Tviteru, a potom i dodala:

- Izgubiš od Vučića za 40%, proglasiš se liderom. Na BG izborima podržiš bivšeg gradonačelnika, potom kažeš da ne razgovaraš sa onima koji su bili vlast. I bez problema sudiš o kompromitovanosti drugih, valjda kao najkompetentniji. #prinicipijelno.

Tadićeva savetnica je očigledno sarkastično napisala i da Janković poseduje jedinstven politički "talenat", jer je, kako tvrdi, uspeo da se kompromituje kao opozicija, koja je vlasti bila najbliže u porazu od 40 odsto razlike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    15. avgust 2018 | 12:11

    O principima Saše Jankovića ne treba komentarisati,on ih ustvari i nama.

  • Dragan

    15. avgust 2018 | 12:00

    Svaka joj je na mestu, bravo!

  • Dragana

    15. avgust 2018 | 12:01

    Ko beše Tadić, jel to čovek koji je stvorio SNs pa je sada tom SNS kobajagi oponent.. nego gle čuda i on ima predstavnicu za štampu..Koliko članova ima ta stranka, nekoliko prijateljica ovog lika i koji prijateljčić

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA