Sukob pristalica Miše Vacića i Sima Spasića sa Sašom Jankovićem (FOTO) (VIDEO)

Na momenat su nekadašnjeg Zaštitnika građana čak i umotali u transparente na kojima su simpatizeri Srpske desnice i Udruženja porodica kidnapovinih i ubijenih sa Kosova razvili poruke protiv njega

  • 28

Na skupu ispred zgrade Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu danas je došlo do incidenta, kada je grupa ljudi, predvođena Mišom Vacićem i Simom Spasićem, pokušala da onemogući predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG) Sašu Jankovića da organizuje skup ispred Predsedništva Srbije.

Janković udario na Lutovca: Falsifikuješ stav Građanskog bloka o Kosovu i Metohiji

Ispred Saše Jankovića i njegovih pristalica isprečila se grupa ljudi s razvijenim transprentima predvođena čelnikom udruženja Srpska desnica Mišom Vacićem i predsednikom Udruženja porodica kidnapovinih i ubijenih sa Kosova Simom Spasićem.

Foto: Telegraf

Na momenat su nekadašnjeg Zaštitnika građana čak i umotali u transparente na kojima je pisalo "Roditelji pitaju zašto je ubijen Predrag Gojković iz tvog pištolja?" i "Saša Janković, zašto tražiš stolicu za lažnu državu Kosovo u UN?"

Foto: Telegraf

Posle koškanja i međusobnog gurkanja pristalica dve grupe, Janković je uspeo da dođe do ulaza u Predsedništvo i održi još jedan u nizu protesta petkom popodne, tokom kojih postavlja pitanja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću o ubistvu Olivera Ivanovića.

Policija je obezbeđivala zgradu Predsedništva sve vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    31. avgust 2018 | 20:46

    Jankovic se mnogo srozao i vise nije svestan sta radi. Njime dalje drugi upravljaju.

  • Danica

    31. avgust 2018 | 20:37

    Kakav Janković takve i njegove pristalice!

  • Branko

    31. avgust 2018 | 22:42

    Jankovićevim padovima kraja nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA