≫ 

U Kini napravljena odlična saradnja, Palma poručuje: Srbija staje na zdrave ekonomske noge, "što ne može niko da kritikuje"

- Ne možete da kritikujete kada se Vučić pet puta sretne sa predsednikom Kine za veoma kratko vreme i sada kada je potpisano nekoliko veoma važnih ugovora - izjavio je Dragan Marković Palma

  • 1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se nalazi u veoma uspešnoj poseti Kini gde je napravljena ogromna saradnja, ocenio je Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije.

Kada kineski premijer progovori srpski u Vučićevu čast (VIDEO)

On je rekao da se radi o velikim parama, čime će Srbija stati na zdrave ekonomske noge, "što ne može niko da kritikuje".

- Ne možete da kritikujete kada se Vučić pet puta sretne sa predsednikom Kine za veoma kratko vreme i sada kada je potpisano nekoliko veoma važnih ugovora za neko buduće vreme gde će biti zaposlen veliki broj građana. To ima ogroman uticaj na privrednike iz Kine, koji razmišljaju u koju to državu oni da idu. Sada kažu, vidite ovaj naš predsednik Si je primio Vučića pet puta. To znači da je Srbija država u kojoj postoji ekonomska sigurnost i stabilnost i mi treba da ulažemo u tu državu. I došlo je vreme da se u naše škole vrati ruski jezik i da se uči i kineski i italijanski jezik i svi jezici odakle dolaze investitori koji zapošljavaju naše grđane - izjavio je gostujući na televiziji Pink.

Ne možete da kritikujete kada se Vučić pet puta sretne sa predsednikom Kine za veoma kratko vreme i sada kada je potpisano nekoliko veoma važnih ugovora-FOTO: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

- Danas je važno da svako od nas nešto uradi i svako ko se bavi politikom treba nešto da uradi za svoju državu. Država je stvorila ambijent. Gde ćete bolji primer od toga da su se predsednici Srbije i Kine sastali peti put. Danas opozicija kritikuje i što sam ja imenovan, ukazom grčkog premijera Ciprasa za počasnog konzula Republike Grčke u Srbiji. Neka oni kažu da su njih izabrali na neku višu funkciju ili neka opozicija kaže da više od Palme pomažu građanima. Neka kažu, evo Palma daje 3,9, 12 i 15 hiljada dinara, a ja dajem 10, 20 i 30 hiljada dinara. Opozicija kritikuje sve ono što ja radim, ali to mene ne može da zaustavi. Opozicija kada bi došla na vlast to je kao elementarna nepogoda - poručio je lider JS.

- Ja sam uvek bio da rezultat bude kriterijum i dela, a ne teorija. Centralno pitanje je: "Sta su vaša dela za vreme dok se vi bavite politikom i dok imate određenu funkciju - izjavio je Marković.

VIDEO: Vučić održao sastanak sa samim "kremom" kineskih kompanija

VIDEO: Kineski premijer dočekao Vučića sa "Dobrodošli"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lav

    19. septembar 2018 | 18:27

    Jel koristi kina ugalj za elektrane Bice to dobra saradnja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA