SKANDAL U NS: Grafiti "Pavličiću, ustašo", otkinuta tabla ulice s imenom Zorana Đinđića!

Gradonačelnik Novog Sada optužio je Srpsku naprednu stranku i njene partnere da pokušavaju da vlast u tom gradu osvoje "silom"

  • 1

Nepoznati počinioci otkinuli su tablu sa nazivom Ulice Zorana Đinđića u Novom Sadu i ispisali šovinističke grafite protiv gradonačelnika Igora Pavličića.

Tabla je otkinuta sa zgrade Filozofskog fakulteta u univerzitetskom kampusu, a na istoj fasadi ćiriličnim pismom napisano je: "Pavličiću, ustašo. Gotov je. Vojvodina je sledeća".

Pavličić je ocenio da je skidanje table sa nazivom ulice dr Zorana Đinđića i ispisivanje šovinističkih grafita logična posledica atmosfere koja je stvorena u gradu.

On je optužio Srpsku naprednu stranku i njene partnere da pokušavaju da vlast u tom gradu osvoje "silom".

Pavličić je za novosadski "Dnevnik" rekao da su plakati na kojima piše "Gotov je!" bili izlepljeni i po zgradi u kojoj živi s porodicom.

Ocenio je da SNS i njihovi partneri šire "političku histeriju", kojom se narušavaju ugled i stabilnost grada.

- To rade samo zato da bi vlast preuzele stranke koje vladaju i na republičkom nivou i da se podeli plen. Pa, ne osvaja se vlast silom. Čemu onda izbori? - kazao je Pavličić.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoki

    2. septembar 2012 | 18:03

    Alo, to DS-ovci sami pisu samo da bi optuzili stranke na vlasti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA