DS: Podržavamo privođenje Miškovića!

"Kao što smo u vreme dok smo bili na vlasti govorili da niko nije iznad zakona i da ne sme biti zaštićenih, to mislimo i danas", navodi se u pisanoj izjavi potpredsednika DS-a Miodraga Rakića

  • 2

Demokratska stranka podržala je privođenje Miškovića i ostalih osumnjičenih i pozvala državne organe da u budućim akcijama pokažu da borba protiv korupcije nije selektivna.

"Kao što smo u vreme dok smo bili na vlasti govorili da niko nije iznad zakona i da ne sme biti zaštićenih, to mislimo i danas kao najveća opoziciona stranka, zbog toga podržavamo i današnju akciju državnih organa", navodi se u izjavi potpredsednika DS-a Miodraga Rakića.

Navodi se i da je važno da se borba protiv korupcije vodi u skladu sa zakonom i kroz institucije, a ne kroz medije. 

"Verujemo da je za uspešnu borbu protiv korupcije važna nezavisnost svih državnih institucija koje u toj borbi učestvuju", dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Beta)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavko

    13. decembar 2012 | 06:45

    Jadno, kada to Rakić izjavljuje. Iskreno se nadam da će neka od istraga i do njega doći. U prošlom režimu je bio izvor korupcije.

  • lazar

    13. decembar 2012 | 06:08

    molim vas,bas ovaj Rakić se nasao da prica price a pre toga,dok su bili na vlasti,coveka prosto nije bilo,moglo bi se reci,covek koji je upravljao drzavom,ali i njega bi trebalo,ispitati,jer je sve znao,nista uradijo,a onaj ko zna da neko vrsi krivicno delo je isto tako odgovoran,ako te sumnjive radnje ne prijavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA