Kreće se u rušenje vlasti u Beogradu!

Dogovor je postignut unutar koalicije SPS-PUPS-JS, jedino se od PUPS-a čeka zvanična potvrda. Dačić ogorčen zbog medijskih napada na njega, uveren je da potiču od Đilasa i Mikija Rakića

  • 10

Vlada Srbije, suprotno većini očekivanja, nije juče pala, ali će se u narednom periodu krenuti u rušenje vlasti u Beogradu, saznaje Telegraf.rs!

Uprkos teškoj artiljeriji ispaljenoj ka premijeru Ivici Dačiću i optužbama da je znao da komunicira s najbližim saradnicima narko-bosa Darka Šarića, u SNS juče nije bilo dovoljno odlučnosti da se preseče i ode na nove izbore. Umesto toga, naprednjaci će se za sada zadovoljiti "beogradskim kolačem".

Socijalisti, naime, pristaju na promenu snaga u Beogradu, što je, kako saznajemo, bila jedna od tema pred Predsedništva SPS održanog u subotu pred Dačićevu vanrednu pres-konferenciju. Lider socijalista je, tvrdi naš izvor, ogorčen zbog učestalih medijskih napada na njega za koje je uveren da potiču od Dragana Đilasa i Miodraga Rakića.

Dogovor je, prema svemu sudeći, postignut unutar koalicije SPS-PUPS-JS, jedino se od PUPS-a čeka zvanična potvrda.

Telegraf je već pisao o rešenosti socijalista da se izađe u susret zahtevu koalicionog partnera iz SNS i obori vlast Đilasa u Beogradu. Datum njegovog pada je, kako saznajemo, nakratko prolongiran, a u konačnu misiju rušenja beogradske vlasti kreće se ovih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAVINIJA

    5. februar 2013 | 09:16

    MI DEFINITIVNO NEMAMO DRZAVU VEC ISPOSTAVU.SVE STO SE DOGODILO NIJE BITNO JER OVA GOSPODA MORAJU DA ODRADE NEKE DOMACE ZADATKE KOJE JE NEKO POSTAVIO PRED NJIH.NIVO STVARNE VLASTI I OVLASCENJA IDE DOTLE DA MOGU DA ODLUCE DA LI CE U NEKOM KLUBU RADITI ZAOVA ILI SURRNJAJA..NARODU NIJE OSTAVLJEN NI TRACAK NADE A DEO SLABIJE OBRAZOVANIH SE HIPNOTISE SVAKODNEVNIM HAPSENJIMA..NJIMA SE MOZE,AL TO NIJE DOBRO I NE SLUTI NA DOBRO.

  • Katarina

    5. februar 2013 | 08:22

    Opstala naravno, jer ovo je Srbija. U bilo kojoj normalnoj zemlji podrazumevalo bi se da Dačić nema više šta da traži u vlasti. Sam bi dao ostavku.

  • Andjelija Petković

    5. februar 2013 | 07:34

    Dokle više trgovina? Kad ćete početi da radite nešto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA