KACIN: Tadić i dalje sanja svoju istinu, opet je do izražaja došao njegov ego!

- Ukoliko niste znali: Boris Tadić je u stvari primorao vladajuću koaliciju da nastavi njegovu viziju i rad! Opet njegov EGO-EGO - napisao je izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju na svom Tviteru

  • 2

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin napisao je na Tviteru da bivši predsednik Srbije i počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić "i dalje sanja svoju istinu o svojim zaslugama, pokazuje da nije napravio nikakve greške".

Jelko Kacin se na Tviteru, između ostalog, zapitao "koliko će se još Tadić protiviti članstvu socijalista Ivice Dačića u Internacionali" i ističe da je Tadić izrekao "neistinu" tvrdnjom da "Kacin kuca na otvorena vrata, Dačića sam ja promovisao".

- Malo morgen! Boris je pred poslednji kongres DS-a odleteo u Južnu Afriku da bi blokirao Dačića! Lagati u EP nije lepo! - tvitovao je evropski diplomata.

On, takođe, otkriva da je pitao Tadića za ulogu Milice Delević u narednim fazama puta Srbije ka EU.

- Pitao sam Tadića da li će Milica Delević iz DS-a dobiti zapaženiju i odlučniju ulogu u procesu pridruživanja Srbije EU? Šta je meni? Ućuti! - ističe Kacin.

Ocenjujući Tadićevu retoriku, on navodi da je došao do izražaja "njegov ego":

- Ukoliko niste znali: Boris Tadić je u stvari primorao vladajuću koaliciju da nastavi njegovu viziju i rad! Opet njegov EGO-EGO!

Izvestilac EP za Srbiju je na Tviteru komentarisao i kako "tokom kohabitacije predsednika Tadića s premijerom Koštunicom nije bilo saradnje s Haškim tribunalom", a da se "posle promene vlade pojavio Karadžić".

Kako piše dnevni list "Danas", slovenački diplomata nije želeo da objasni i potkrepi kritike na račun bivšeg predsednika Srbije, istakavši da je napisao sve što ima da kaže, a ni Boris Tadić nije hteo za ovaj list da zvanično komentariše Kacinove tvrdnje.

Podsetimo, Tadić je govorio u Briselu pre nekoliko dana.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA