Dinkić objavio službenu belešku o NŠ!

URS je objavio integralni zapisnik izjave lidera URS-a koju je, u svojstvu građanina, dao u policiji o navodnim zloupotrebama u Nacionalnoj štedionici

  • 2

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) objavili su integralni zapisnik izjave lidera stranke Mlađana Dinkića o navodnim zloupotrebama u Nacionalnoj štedionici koju je dao policiji, s obzirom na to da su se, kako navode, u medijima pojavile netačne informacije.

Podsetimo, Dinkić je pozvan u policiju kako bi dao izjavu u svojstvu građanina u vezi sa navodnim zloupotrebama u Nacionalnoj štedionici, a nakon saslušanja je izjavio da mu je savest čista.

Šta je tačno Mlađan Dinkić rekao tokom saslušanja, možete saznati u dokumentu objavljenom na sajtu URS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gile

    12. oktobar 2013 | 09:57

    Dinkiću..Dinkiću dokle ćeš da lažeš ovaj napaćeni narod Srbije..Dok si bio G17+i ministar finansija na lopovski način si obmanuo gradjane Srbije ponudio si 1000 eura za isplatu akcija svakom gradjaninu ove napaćene Srbije..Slagao si svoj narod..Kada si upitan zašto si slago svoj naro rekao si da si to uradio da bi Boris Tadić dobio na izborima..Vidiš li do čega nas je Boris Tadić Božidar Djelić i ostali demokrati doveo.. skupa sa tvojom strankom..Koliko ste štete napravili svi skupa..pokrali prodali sva preduzeća koliko je radnika ostalo bez posla a koliko je nezaposlenih..Napuštaš G17+ osnivaš URS i dalje lažeš svoj narod..Boža Djelić ti je napunio koferče iz tetkinog kauča i i odneo pokradene pare dok je on,,ministrovao..Mi se gradjani pitamo dokle ćeš i ti i svi tako da radite... Zašto sada prebacuješ krivicu na Djelića kada ste obadva krivi za pljaćkanje kradju i ostalo što se dogadja po Srbiji..

  • Dragiša..Gile

    12. oktobar 2013 | 10:11

    Zašto mi niste uvažili ovaj komentar,iz kojih razloga ovo je moj email sa fejsbuka..Fejsbuk je društvena mreža..i vi idete na strani lopova Dinkića Djelića Tadića i na strani svih pljačkaša i uništitelja Srbije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA