POLITIČARI SLOŽNI: Tijanić je bio veliki u svemu, ovo je veliki gubitak!

Premijer Srbije Ivica Dačić oglasio se povodom smrti generalnog direktora RTS-a Aleksandra Tijanića, i naveo da je njegova smrt veliki gubitak za sve i da je Tijanić bio veliki u svemu

  • 2

Na vest o smrti direktora RTS-a Aleksandra Tijanića reagovao je i premijer Srbije Ivica Dačić.

- Aleksandar Tijanić je bio veliki u svemu. Ovo je ogroman gubitak za sve. U svoje i ime Vlade izražavam saučešće porodici Tijanić - rekao je Dačić za Telegraf.

Prvi potpredsednik Vlade i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić uputio je večeras izraze najdubljeg saucešća u svoje, i u ime Srpske napredne stranke, povodom smrti direktora Radio-televizije Srbije Aleksandra Tijanića.

- Odlaskom Aleksandra Tijanića ostali smo bez autentičnog novinarskog izraza. Oštrina njegovog pera, polemisanje sa neistomišljenicima bez straha i borba za lična uverenja do poslednjeg daha, zaista su za poštovanje. Neka mu je večna slava - navedeno je u telegramu saučešća predsednika Srbije Tomislav Nikolić.

Vučić je uputio saučešće porodici Aleksandra Tijanića, kao i zaposlenima na RTS, objavljeno je na toj televiziji.

- Aleksandar Tijanić je bio je velikan britkog pera , svedok i hroničar jedne epohe. Njegov odlazak je veliki gubitak za srpsko novinarstvo- naveo je predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović  u telegramu saučeća

Povodom smrti Aleksandra Tijanića oglasili su se i ostali političari, a pre svih narodni poslanik Vuk Jeremić.

Poslaniku LDP-a Bojanu Đuriću zasmetali su negativni komentarni na vest o smrti Tijanića, te se oglasio na svom Tviter profilu, kao i poslanica SNS Maja Gojković koja je napisala: "Nije umro, AT će biti tu zauvek".

Vest o smrti Aleksandra Tijanića udarna je vest u regionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA