Dačić: Jeremiću, reformiši se, pa dođi u SPS!

- To sam mu tada govorio i napominjao da je u "pogrešnoj" partiji, a Jeremić je meni zamerao da sam se previše reformisao - kaže premijer Srbije

  • 2

Premijer Srbije Ivica Dačić gostujući u emisiji "Stav Srbije" potvrdio je pisanje našeg portala da Vuk Jeremić želi da se kandiduje za funkciju generalnog sekretara UN i dodao da ga nije zvao u Socijalističku partiju Srbije, kao i da bivši predsednik GSUN mora prvo da se reformiše.

Premijer Dačić, ipak, nije dao direktan odgovor na pitanje da li je zaista nudio Vuku Jeremiću da uđe u SPS, već je ponovio svoj stav da je Jeremić još u vreme dok je on bio predsednik GSUN iznosio stavove koje zastupaju socijalisti.

- To sam mu tada govorio i napominjao da je u "pogrešnoj" partiji, a Jeremić je meni zamerao da sam se previše reformisao - rekao je kroz smeh premijer Srbije, dodajući da je bivši predsednik GSUN u situaciji kada treba da razmišlja i o političkoj, ali i profesionalnoj karijeri.

- Koliko je meni poznato, on želi da se kandiduje za mesto generalnog sekretara UN. U tom slučaju neko treba da ga podrži u toj kandidaturi. Nisam ga zvao u SPS, mora da se reformiše - rekao je lider SPS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • svi ste vi isti

    11. novembar 2013 | 11:37

    Nikakav privredni, ekonomski, kulturni, drustveni napredak ova zemlja vise ne moze imati ni sa jednim poznatim srpskim politicarem. Sto pre to Srbin shvati i prihvati kao istinu, mozda ce mu krenuti na bolje!

  • SRBIN

    17. mart 2014 | 01:45

    Jeremiću samo u SNS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA